- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bilgisayar kursu ne öğretiyorlar?
Uzaktan Eğitimle Bilgisayar İşletmenliği Kursu
- Ofis Programları ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint)
- İşletim Sistemi.
- Sunu Hazırlama.
- Ağ ve İnternet Güvenliği.
- Bilgisayar Güvenliği.
- Temel Bilgisayar Kullanımı ve Bilgisi.
- İnternet ve Temel İnternet Kavramları
- Bilgi Güvenliği İçin Bilinçlenme Eğitimi.
Bilgisayar sertifikası kaç ayda alınır?
160 Saatlik eğitim süreci tamamlanır. (Her gün 8 saatlik bir ders programıyla en erken 1 ayda kurs tamamlanır.) Kurs, Eğitimin Tamamlandığını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Rezmi Yazıyla Bildirir ve Sınav Tarihini Talep Eder.
En hızlı bilgisayar sertifikası nasıl alınır?
Yazılı ve sözlü sınavda başarılı olan adaylar bu sertifikayı almaya hak kazanır. Siz de ilgili kursa katılmak için ikamet ettiğiniz bölgedeki yetkili kurs merkezlerinin dönemsel kurslarına katılarak bu sertifikayı alabilirsiniz.
Halk eğitim bilgisayar Kursu kac ay?
Halk eğitim bilgisayar Kursu kac ay?
Kurs günleri ve saatleri kurs öncesinde yapılan kursiyer toplantısındaki talebe göre belirlenmektedir. Kurs programının süresi; günde en fazla 8 ders saati şeklinde uygulanır. Kurs süresi toplam 163 ders saatidir.
Bilgisayar kursu ne işe yarar?
Bilgisayar kursu ne işe yarar?
Bilgisayar işletmenliği eğitimleri, genel olarak işletim sistemi, donanım ve bazen de yazılım ile ilgili bilgiler aktarır. MEB onaylı bilgisayar eğitimi ise ofis programlarına yönelik uygulanabilir bilgiler yanında donanım ve internet kullanımını içeren bilgiler de sunar.
Bilgisayar işletmeni sertifikası kaç ay sürer?
Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitimle bilgisayar işletmenliği sertifikası için gereken eğitimi 160 saat olarak planlamıştır.
Bilgisayar kursu ücretleri ne kadar?
Kurs Fiyatları ve İndirimler (Yüz yüze Eğitimler)
KURS TÜRÜ | DERS SAATİ | FİYATI
BİLGİSAYAR ANALİST PROGRAMLAMA (ÇÖZÜMLEYİCİ- SERETİFİKA PROGRAMI) | (3 yada 6 HAFTA ) | ₺2.500,00
ON PARMAK KLAVYE DAKTİLOGRAFİ | 40 (3 yada 6 HAFTA ) | ₺900,00
BİLGİSAYARLI MUHASEBE | 50 (8 HAFTA) | ₺1.600,00
WEB TASARIMI | 60 (8 HAFTA) | ₺2.300,00
Halk Eğitim Merkezi bilgisayar kursu ne zaman başlıyor?
Halk Eğitim Merkezi 2021-2021 Kayıtları Başladı. Devam Ediyor. İSMEK 2021-2022 Kurs kayıtları 24 Eylül Cuma günü, saat 10.00'da başlayacaktır.
Bilgisayar işletmeni nerede çalışır?
Bilgisayar işletmeni nerede çalışır?
Bilgisayar işletmeni, devlet kurumlarında bilgi işlem bölümlerinde çalışır. Bu bölümlerde personel listeleri, mal dökümleri, maaşlar, veri kontrolleri vb ofis programları ile yapılacak işleri yaparlar. Basılı evrakları bilgisayar ortamına taşırlar.
Bilgisayar işletmeni ne kadar maaş alır?
Bilgisayar işletmeni ne kadar maaş alır?
Bilgisayar işletmeninin maaşı 4250 TL ile 5700 TL aralığındadır. Bilgisayar işletmeni maaş aralığını çalışılan sektör, iş yeri ve kişinin mesleki yeterliliği etkiler. Bilgisayar işletmeni özel sektörde 4250 TL civarında maaş ile işe başlarken devlette ortalama 5700 TL maaş alır.
Yazılım Kursları ne kadar sürer?
Programcı olarak bilgi işlem birimlerinde ve yazılım firmalarında görev alabilirler. Serbest olarak projeler geliştirebilir. Toplam kurs süresi 80 saattir. 8 hafta sürer.