Modoratör
Efsanevi Üye
Bilgi Üniversitesi hangi vakıf?
'Non scholae, sed vitae discimus' (Okul için değil yaşam için öğrenmeliyiz) ilkesiyle yola çıkan İstanbul Bilgi Üniversitesi, 7 Haziran 1996 tarihinde Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan müracaat ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen 4142 sayılı kanunla, bir Vakıf Üniversitesi olarak Türk …
Bilgi hangi bölüm hangi kampüste?
Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul kampüsünde İşletme Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Adalet MYO, Turizm ve Otelcilik YO, Spor Bilimleri ve Teknolojisi YO bulunmaktadır.
Istanbul Bilgi Üniversitesi ne zaman kuruldu?
7 Haziran 1996, İstanbulİstanbul Bilgi Üniversitesi / Kuruluş
Can Holding nereli?
Can Holding nereli?
Can Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Kemal Can, aslen Ağrılıdır. Otelleri, benzin istasyonları ve hastaneleri bulunan Kemal Can, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın Ağrı Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan ve sonra seçilen Savcı Sayan'ı ziyaret etmişti.
Istanbul Bilgi Üniversitesi hangi semtte?
Istanbul Bilgi Üniversitesi hangi semtte?
Bilgi Üniversitesi 41.068462 enlem ve 28.944134 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Emniyettepe Mh. ve Eyüp ilçesine bağlıdır. Bilgi Üniversitesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bilgi Üniversitesi posta kodu 34060.
Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı kimin?
Üniversiteyi Can Holding aldı. Anlaşma tutarının 90 milyon dolar olduğu öğrenildi. Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu satışın ardından ilk açıklamayı Sözcü'den Can Mumay'a yaptı. Vakıf'tan yapılan açıklamada, "1994 yılında kurulan Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'na yeni destekçilerimiz katılmıştır.
Bilgi Üniversitesi kaç Kampüsü var?
İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin üç kampüsü bulunmaktadır: Kuştepe, Dolapdere ve santralistanbul.
7 Tepe Üniversitesi ne zaman kuruldu?
1996, İstanbulYeditepe Üniversitesi / Kuruluş tarihi
Istanbul Bilgi Üniversitesi kim kurdu?
Istanbul Bilgi Üniversitesi kim kurdu?
91 yaşında hayata veda eden Latif Mutlu Bilgi Üniversitesi'nin kurucusuydu.
Can eğitim Grubu sahibi kimdir?
Can eğitim Grubu sahibi kimdir?
Can Şirketler Grubu bünyesinde 6 bin civarında personel çalışmaktadır. CAN HOLDİNG KİMİN? Can Holding'in, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Can'dır. 7 Haziran 1996 tarihinde kurulan Bilgi Üniversitesi yönetimi 2006 yılında dünyanın dört bir yanında üniversiteleri bulunan ABD'li Laurate International ağına geçti.