Son Konular

Bilecik referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Halk Oylaması Sonuçları Bilecik,
Bilecik halk oylaması sonuçları 2010,
Bilecik referandum netice,
12 Eylül Referandum Bilecik,
Anayasa Değişikliği maddeleri 12 Eylül Referandum Bilecik Sonuçları,
Bilecik Referansum Sonuçlar öğren *

Merhaba! 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleşen referandumda Bilecik'te toplam %65.05 evet, %34.95 hayır oyu çıkmıştır. Referandumda on maddelik anayasa değişikliği paketi ele alınmıştır. Bu değişiklikler arasında askeri yargıya sivil yargı denetimi getirilmesi, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yapısının değiştirilmesi, kamu görevlilerinin grev hakkının kısıtlanması gibi maddeler bulunmaktadır. Bilecik'teki referandum sonuçları da bu değişiklikleri kabul eden bir tabloyu yansıtmıştır. Eğer daha detaylı bilgi isterseniz, sormaktan çekinmeyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kadıköy referandum sonuçları

Giresun referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.370
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt