- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
BGS nerenin malı?
Tarihçe. BSG Auto Parts'ın kurucusu olan Başbuğ Oto Yedek Parça A.Ş. İstanbul Türkiye'de oto parçaları üzerinde aktivitelerine başladı. BSG Auto Parts, Türkiye'de Başbuğ Oto'nun özel markası olarak tescillendi.
BSG üretimi nedir?
bünyesindeki otomobil parçaları markasıdır. BSG 2012 yılında Başbuğ Oto'dan ayrılarak bağımsız hareket etmeye başladı. Motor, Fren, Direksiyon / Süspansiyon, Kavrama Defransiyeli / Transmisyon, Soğutma, Isıtma, Kauçuk, Metal, Elektrik / Aydınlatma, Kaporta Parçaları ve Sarf Malzemeler geniş ürün yelpazesine sahiptir.
BSG Auto Parts nedir?
BSG Auto Parts, ürün gamına eklediği Fiat ve Renault araç grubu parçaları ile mevcutta var olan Ford, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel, BMW, Peugeot, Citroen, Hyundai, Kia, Audi, Seat, Skoda, Land Rover, Mini, Chevrolet araç parçaları için 13.000'in üzerinde ürün referansı sağlayan, pazarın en önemli oyuncuları arasında …
BSG balata ne malı?
balata, krank mili gibi motor sensörleri vb yedek parça üreticisi türk şirketi.
Başbuğ Oto Yedek Parça kimin?
Tarihçe. Başbuğ Oto Yedek Parça; 1974 yılında, Halit Başbuğ'un girişimleriyle İstanbul Aksaray'da Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan Anadol'un yedek parçalarının perakende ve toptan satışı ile ticaret hayatına başlar. Anadol yedek parça satışına, Ford marka araçların yedek parça satışını ekler.
BSG nin açılımı nedir?
Argo bir terim olan "bi s*ktir git"in kısaltmasıdır.
Başbuğ Otomotiv sahibi kimdir?
Başbuğ Oto Yedek Parça; 1974 yılında, Halit Başbuğ'un girişimleriyle İstanbul Aksaray'da Türkiye'nin ilk yerli otomobili olan Anadol'un yedek parçalarının perakende ve toptan satışı ile ticaret hayatına başlar.
BGS ne demek?
Beta Gamma Sigma (BGS) Beta Gamma Sigma, AACSB akreditasyonuna sahip yönetim bilimleri programları için hizmet eden uluslararası bir onur topluluğudur. Beta Gamma Sigma üyeliği, AACSB akreditasyonuna sahip bir yönetim bilimleri programında öğretim gören bir öğrencinin sahip olabileceği en yüksek tasdiknamedir.
Martaş sahibi kim?
Kurucusu Hadi Özalp'in 1980 yılında, Lamartin Caddesi'nde 120 metrekarelik bir dükkânda temellerini attığı Martaş Otomotiv, bugün 33 ülkeye ihracat yapan, Türkiye'nin en büyük bağımsız otomotiv yedek parça dağıtıcı şirketlerinden biridir.
Martaş ın sahibi kimdir?
Hadi Özalp, 1980 yılında kurduğu aile şirketini; bugün, çalışma arkadaşlarıyla beraber büyüyen, gelişime açık, köklerine bağlı Martaş Ailesi olarak tanımlamış, oğulları Ziya Özalp ve Cem Baver Özalp'i uzun yıllar sektöre ve Martaş Otomotiv'e hazırladıktan sonra, pek çok aktif görevini devrederek, Yönetim Kurulu …