Son Konular

Beyaz yildiz kac yasindadir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Beyaz yıldız kaç yaşındadır?

Yaklaşık 100 milyon yaşında olan yıldızı analiz etmek için Haleakala Gözlemevi'ndeki Pan-STARRS ve Gaia Uzay Teleskobu dahil olmak üzere bir grup teleskoptan yararlanan bilim insanları, ZTF J1901+1458 adı verilen yıldızın yaklaşık 4 bin 300 kilometre çapında olduğunu belirtti.
Özlem Yıldız kaç doğumlu?
13 Aralık 1980 (41 yıl yaşında)Özlem Yıldız / Doğum tarihi

Çarkıfelek Özlem Yıldız kaç yaşında?

Özlem Yıldız Kimdir? 13 Aralık 1980 yılında Antalya'da doğdu. İstanbul Suadiye Lisesi'nde okudu. Sinem adında bir kız kardeşi de vardır.
En yaşlı yıldızın adı nedir?
Ama daha da ilginç olan, Methuselah olarak da bilinen HD 140283 yıldızının aynı zamanda evrenin en yaşlı yıldızlarından birisi olmasıdır.

Özlem Özel Kimdir Kaç Yaşında?

Başta TRT kanalları olmak üzere özel kanallarla birlikte yüzlerce televizyon programına çıkmıştır….
Özlem Yıldız bebeği kaç haftalık doğdu?
26 haftalık dünyaya gelen bebek sadece 1 kilo. İleri derecede prematüre olan bebek kuvözde…

Ozlem yildizin cocugu hasta mı?

Prematüre olarak dünyaya gelen oğlu Demir'i günler sonra kucağına alabildiğini anlatan Özlem Yıldız, "Emziremedim, kucağıma da alamadım. 48 saat hiç görmedim. Çünkü görmen doğru olmaz dediler. Her yerine kordon bağlı olduğu için" diye konuştu.
Özlem Yıldız cocugu kimden?
Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın Sinan Serter ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Demir, ortaokulu bitirdi.

En eski yıldız kaç yaşında?

Her zaman olduğu gibi HD 140283 şeklinde muazzam akılda kalıcı bir isimle anılan, bizden 190 ışık yılı uzaktaki yıldızımız, yapılan ilk ölçüme göre 14.5 milyar yaşında görülüyor.

Racine ne tur yazar?

Bubble tea hangi ulkeye ait?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt