Editör
Efsanevi Üye
Beyaz Melek müdür?
Mahsun KırmızıgülBeyaz Melek / YönetmeniMahsun Kırmızıgül veya doğum adıyla Abdullah Bazencir, Zaza asıllı Türk şarkıcı, besteci, oyuncu, yönetmen ve senarist. Vikipedi
Beyaz Melek filmi kaç kişi izledi?
Beyaz Melek filmi kaç kişi izledi?
Mahsun Kırmızıgül'ün ilk yönetmenlik deneyimi olan "Beyaz Melek", 2007 yılının en çok izlenen filmi oldu. 16 Kasım 2007'de 168 kopya ile 210 salonda vizyona giren "Beyaz Melek"i yaklaşık 1,5 milyon kişi izledi.
Beyaz Melek filmi kaç yılında çıktı?
Beyaz Melek filmi kaç yılında çıktı?
16 Kasım 2007 (Türkiye)Beyaz Melek / Gösterime giriş tarihi
Beyaz Melek kime denir?
üniformalarının genel olarak beyaz olmasından dolayı hemşirelerin herbirine verilen isimdir.
Beyaz Melek filminin konusu nedir?
Beyaz Melek filminin konusu nedir?
Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet'i kemoterapi görmesi için İstanbul'a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur.
Beyaz Melek filmi nerede çekildi?
Beyaz Melek filmi nerede çekildi?
Beyaz Melek filmi bu akşam ekrana gelecek. 2007 yılında vizyona giren Beyaz Melek filminin oyuncuları arasında Mahsun Kırmızıgül, Yıldız Kenter, Fadik Sevin Atasoy, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Sarp Apak gibi isimler bulunuyor. Beyaz Melek filmi İstanbul, Adapazarı, Tuzgölü ve Diyarbakır'da çekildi.
Güneşi Gördüm filmi ne kadar izlendi?
Güneşi Gördüm
Güneşi Gördüm film afişi
Yönetmen | Mahsun Kırmızıgül
Dil | Türkçe
Bütçe | 6,000,000 $
Hasılat | 12,812,281 $
Beyaz Melek filmi hangi köyde çekildi?
Beyaz Melek filmi hangi köyde çekildi?
Beyaz Melek filmi İstanbul, Adapazarı, Tuzgölü ve Diyarbakır'da çekildi.
Melek filmi hangi yıl çekildi?
Melek filmi hangi yıl çekildi?
İzleyiciler, Beyaz Melek nerede çekildi sorusuna yanıt arıyor. 2007 yapımı dram türü filmi başrollerini Mahsun Kırmızıgül, Arif Erkin Güzelbeyoğlu paylaşıyor.
Güneşi Gördüm filmi nerede çekildi?
Kars'ın Yankıpınar Köyü, filmin bir kısmına ev sahipliği yapmıştır. Türkiye'deki bir diğer mekân ise İstanbul'dur. Kullanılan mekân sayısının fazlalığı konusunda Türk sinema tarihinin sayılı filmlerinden olan Güneşi Gördüm filminin geri kalan kısmı Norveç, İsveç, Danimarka, Yunanistan ve Bulgaristan'da çekildi.
Mahsun Kırmızıgül Beyaz Melek filmi nerede çekildi?
Mahsun Kırmızıgül Beyaz Melek filmi nerede çekildi?
Güneşi Gördüm filminde anlatılmak istenen nedir?
Güneşi Gördüm filminde anlatılmak istenen nedir?
Bitmek bilmez fırtınalardan geçip gelmiş,yollarını kaybetmiş, çaresizce bir çıkış arayan insanların kendi güneşinden koparılmış ve geleceğin bilinmezliğinde kaybolmuş çocukların, bir göçün hikâyesidir.
Güneşi Gördüm filmi gerçek mi?
"Güneşi Gördüm" filminde Altan Erkekli'nin oynadığı karakter gerçek hayatla örtüşüyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği ve çekimleri halen devam eden "Güneşi Gördüm" adlı sinema filminin senaryosu gerçek oldu.
Beyaz Melek filmindeki otel nerede?
Beyaz Melek filmindeki otel nerede?
Kıymetini bilmediğimiz yerlerden biridir Tuz Gölü. Ankara Aksaray yolu kenarında uyduruk birkaç tesis ile turizme hizmet vermeye çalışır. Beyaz Melek adlı filmle meşhurlaştı biraz. Yürüyerek nir ucundan bir ucuna gidebilirsiniz.
7 Melek filmi nerede çekildi?
7 Melek filmi nerede çekildi?
Melek filminin çekimleri İstanbul'da yapıldı. Çekimler için Kadıköy ve Üsküdar'a set kuruldu. Çekimlerin bir kısmı Kadıköy Rıhtım'da yapıldı. Çekimler sırasında bölgede bulunan vatandaşlar, set ekibine büyük ilgi gösterdi.