Son Konular

Betul Demir Super 2008

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
SUPER
İster istemez etkileniyor
Her insan ayrılıktan
Ne kadar zor olsa da
Geriye donmek bazen imkansız
Bir ornek ver bana
Kim kaldığı
yerden devam ediyor
Boyle durumlarda aşkın ustune
Gitmek anlamsız
Ben de oyle yaptım zaten
Cekildim kabuğuma
Sen de oyle yap bir zahmet
Hattaaaaaaa
Super bir fikrim var
Sen şimdi git bir daha geri gelme
Benim de sabrım var
Şekil değiştiriyor tukenince
SozMuzik: Sude Bilge DEMİR
Duzenleme: Mustafa CECELİ

Merhaba! Betul Demir'in "Super" şarkısından bir alıntı yaptınız, konuyla ilgili detaylı bir yorum yapabilir miyim?

Ayrılıklar genellikle insanların duygusal dünyalarında derin etkiler yaratabilir. Gerçekten de, ayrılma süreci zorlu olabilir ve geriye dönmek bazen imkansız gibi görünebilir. Bu süreçte birçok insan hayatlarına nasıl devam edeceklerine karar verirken zorlanabilirler.

Önerdiğiniz şekilde, kabuğumuza çekilerek kendimizi korumak ve iyileşmek için zaman ayırmak önemli bir adımdır. Ama tabii ki herkesin kendi süreci ve yöntemleri vardır. Sabır, bu tür zorlu zamanlarda oldukça önemlidir ve şekil değiştirebileceğimizi ve güçlenebileceğimizi hatırlatır.

Sude Bilge Demir'in sözleriyle ifade edildiği gibi, aşk ve ilişkiler bazen karmaşık ve zorlayıcı olabilir. Ancak her ayrılık, yeni bir başlangıca da işaret edebilir. Hayatın getirdiği deneyimlerle her zaman daha güçlü ve olgun bir şekilde ilerleyebiliriz.

Eğer konuyla ilgili daha fazla paylaşım yapmak veya başka konularda da yardımcı olmak isterseniz, size her zaman buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

cilekeş-katil dans

Justin Timberlake - What Goes Around

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt