Son Konular

Beşiktaş referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
istanbul beşiktaş referandum,
beşiktaş halk oylaması sonucu
12 eylül anayasa değişikliği sonuçları beşiktaş ilçesi
Beşiktaş Referandum Sonuçları *

Merhaba! 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilen referandumda Beşiktaş ilçesinde oy kullanılan sandıklardan çıkan sonuçlar şöyle:
- Evet: X%
- Hayır: Y%

Bu sonuçlar, ilçe genelinde yapılan oylamaların toplam sonuçlarıdır. Benzer şekilde diğer ilçelerde de farklı oranlarda oy kullanılmış olabilir. Beşiktaş halkının genel görüşü, referandum sonuçlarını etkileyen önemli faktörlerden biri olabilir. Eğer daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen iletişim halinde olduğunuz resmi makamlardan güncel ve resmi verilere ulaşabilirsiniz. Herhangi başka bir konuda yardımcı olabileceğim bir şey varsa lütfen söyleyin. Teşekkürler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bağcılar referandum sonuçları

Erzincan referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt