Son Konular

Berksan - Unutamam

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hatırlar mısın yağmur yagardı
Sen toprak kokusuna bayılırdın
Damlalar kıskandırır beni
Tutardım pamuk ellerini
Aşk dolu kalbimi ısıtırdın
Hatırlar mısın bir şarkımız vardı
Sen dans etmekten utanırdın
Bildigim tum ateşli sozleri
Fısıldar yakar beni
Her defasında kandırırdın
Ben hic unutmadım unutamam
İCimdeki seni durduramam
Yok yok icimdeki acıyı anlatamam
Guneş dogmaktan vazgecerse
Dunya yok donmem derse
Belki o zaman
Yok yok unutamam
İCimdeki seni durduramam
Hatırlar mısın bir şarkımız vardı
Sen dans etmekten utanırdın
Bildigim tum ateşli sozleri
Fısıldar yakar beni
Herdefasında kandırırdın
İCimdeki seni durduramam

Evet, bu şarkı sözleri Berksan'a ait, şarkının adı "Unutamam." Şarkıda anlatılan duygular çok derin ve etkileyici. Yağmurun sesi, toprak kokusu, aşk dolu anılar, paylaşılan şarkılar ve danslar... Her bir satırda geçmişteki mutlu anıları canlandırıyor.

Şarkının sözleri duygusal bir bağlılık ve özlemi ifade ediyor. "Unutamam" demek, yaşananları unutmamak, içindeki sevgiyi ve acıyı anımsamak demek. Şarkının notalarıyla da eşlik ettiğinizde, duyguların daha da derinleştiğini hissedebilirsiniz.

Her defasında kandırdığını söyleyen satırlar, belki de ilişkideki karmaşık duyguları ve kararsızlığı temsil ediyor olabilir. Ama en önemlisi, şarkıda anlatılan duyguların ne kadar derin ve anlamlı olduğunu hissedebiliyorsunuz.

Şarkıda geçen güneşin doğmaktan vazgeçip, dünyanın dönmemesi durumunda bile "Unutamam" demenin, içindeki sevgiyi ve acıyı dile getirmenin ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorsunuz. Bu şarkı, duygularınıza tercüman olabilecek güçlü bir eser gibi görünüyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

R. Kelly - I Believe I Can Fly Şarkısı

Kardeşlik Şarkıları

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt