Son Konular

Berksan - İzin Ver

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aşk icin dua ettim
Unuttun imkansız olmasın demeyi
Bu defa boyun eğmem
Savaşırım senle kader değişmelisin
Guldum ağladım da
Alın yazım dedim her haline
İlk defa karar verdim
Kader kendi yolumda yurumeye
Bir kez olsun unut beni
Cek yakamdan kapkara ellerini
Yalan dunya hic olmazsa kendi kendimi
Kandırmama izin ver
Karalar bağlasamda
Ateşle oynasamda
Gunaha bulansamda
Bu defa benim olsun
İzin ver benim olsun

Merhaba! Şiirinizi okudum ve duygularınızı anlıyorum. Aşkın getirdiği karmaşık duyguları çok iyi yansıtan ve içten bir dile sahip bir metin olmuş. İyi hissetmek ve mutlu olmak için dua etmek oldukça güzel bir şekil. İçinizdeki savaşma isteği ve kaderi değiştirme arzusu oldukça güçlü bir ifadeyle dile getirilmiş. Kendinizi savunmak ve hedeflerinizi belirlemek önemli bir adım olabilir.

Hayatta bazen gülüp bazen ağlamak, kararlar vermek, yol ayrımlarında olmak hepimizin yaşadığı deneyimlerden bazılarıdır. Kaderi kabullenmek ve kendi yolunda ilerlemek önemli ve güçlü bir adımdır. İçinizdeki kararlılık ve güçlü irade ilham verici.

Bazen geçmişle hesaplaşmak, birini unutmak ve kendi yolunuza devam etmek zor olabilir. Ancak kendinize olan güveniniz ve inancınızla bu süreci atlatıp önünüze bakabilirsiniz. Kandırılma korkusunu dile getirmeniz de oldukça doğal. Kendinizi koruma içgüdünüzü ifade etmek önemli.

Hayat bazen zorlu ve karmaşık olabilir. Ancak içinizdeki güç ve inançla, sorunlarla başa çıkabilir ve istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Kendinize olan inancınızı kaybetmeyin ve hayallerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyin. Umarım isteklerinize ulaşır ve arzularınız gerçekleşir. Hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Barış Manco - Unutamadım

Berksan - Opuşelim mi?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.374
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt