Son Konular

BEP toplantisi nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

BEP toplantısı nedir?

1.BEP toplantıları, aile ve okul personeli arasındaki iletişim aracıdır. Öğrencinin gereksinimleri, nelerin sağlanabileceği ve karşılaşılabilecek durumların neler olabileceği konusunda her iki tarafa da eşit söz hakkı sağlar.

BEP planında kimlerin imzası olur?

BEP ekibi ve aile tarafından imzalanacak. Bireyselleştirilmiş Öğretim Planının sonuçları eğitim- öğretim yılı boyunca değerlendirme tablosuna işlenecek. Bep ilerleme raporundaki bilgilere göre doldurulacak.
BEP i kim uygular?
BEP Geliştirme birimi hazırlar. Bu birim, kurum müdürü veya görevlendireceği müdür yardımcısının başkanlığında kurulur.
BEP in amacı nedir?
BEP'in Amacı Çocuğun eğitsel değerlendirmesini yaparak, tüm gelişim alanlarındaki güçlü ve zayıf yönlerini ve gereksinimlerini belirlemek; aynı zamanda çocuğun tüm gelişim alanlarında sahip olduğu becerileri dikkate alarak uygun eğitim ortamlarına yerleştirmek ve çocukların uygun eğitim almalarını sağlamaktır.

BEP kurulunda kimler görev alır?

(2) BEP geliştirme birimi okul müdürü veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında; a) Rehberlik öğretmeni, b) b) Öğrencinin sınıf öğretmeni, c) c) Öğrencinin dersini okutan alan öğretmenleri, d) ç) Öğrencinin velisi, e) d) Öğrenciden oluşur.

BEP in içeriğinde neler yer alır?

BEP'in içerisinde; öğrencinin mevcut performans düzeyi, bu düzeyden hareketle öğrenciye kazandırılması amaçlanan davranışlar (kısa dönemli ve uzun dönemli hedefler), bu davranışların nerede, ne kadar zamanda, hangi araçlarla ve hangi yöntemlerle kazandırılacağı gibi bilgiler yer almaktadır.
BEP ne tür bilgiler içerir?
Öğretim ve değerlendirmede kullanılacak yöntem ve teknik, araç-gereç ve eğitim materyallerini, Eğitim ortamına ilişkin düzenlemeleri, Davranış problemlerini önlemeye ya da azaltmaya yönelik tedbirler ile uygulanacak yöntem ve teknikleri, Öğrencinin kişisel bilgilerini içerir.
BEP toplantısı yılda kaç kez yapılır?
BEP geliştirme birimi yılda en az üç kez toplanmalıdır. Bu toplantıda bü- tün üyelerin bulunması zorunludur. ölçülebilir ifadeler kullanılmalıdır.

Milli Mucadelede ilk milli tepkinin verildigi sehir neresidir?

Kumasta lot ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt