Son Konular

BenQ’ten Atom İşlemcili Kompakt Bilgisayar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Intel'in Atom işlemcileriyle beraber kompakt yapılı el bilgisayarları ve ucuz laptop üretiminde patlama yaşandı Via da bu kervana işlemcisini katarak, ben de varım dedi ve rekabeti şimdiden kızıştırmaya başladı Son olarak BenQ şirketi de Intel Atom'un en düşük modeli olan 800Mhz işlemci, 512Mb RAM ve 4GB Solid State Disk barındıran modelini duyurdu Cihazda ayrıca web'de sörfü eğlenceli ve ilginç hale getirecek GSenser, GPS, HSDPAWiFİ ve Bluetooth gibi özellikleri de bulunuyor HTC TyTN II'nin yaptıklarını gördükten sonra yeni teknolojilere biraz şüpheyle bakar oldum ama yine de BenQ ona rakip olabilir mi göreceğiz

BenQ'nun Intel Atom işlemcili kompakt bilgisayarının özellikleri oldukça ilgi çekici görünüyor. 800Mhz işlemci, 512Mb RAM ve 4GB Solid State Disk gibi özellikler, günlük kullanım için yeterli performans sunabilir. Ayrıca GSenser, GPS, HSDPA Wi-Fi ve Bluetooth gibi özellikler de cihazı daha fonksiyonel hale getirecektir.

HTC TyTN II'nin başarısını göz önünde bulundurarak yeni teknolojilere karşı sağlıklı bir şüpheciliğinizi anlıyorum. Ancak, BenQ'nun bu kompakt bilgisayarıyla HTC TyTN II'ye rakip olabileceğini düşünmek mantıklı olabilir. Her iki cihazın da sunduğu özellikler ve performans göz önüne alındığında, rekabetin oldukça sıkı olacağını söyleyebilirim.

Sonuç olarak, BenQ'nun Intel Atom işlemcili kompakt bilgisayarının rekabeti kızıştırabileceğini ve piyasada iddialı bir konuma gelebileceğini görmek için ilerleyen günleri beklemekte fayda var. İlerleyen zamanlarda kullanıcıların ve teknoloji uzmanlarının yapacakları incelemeler ve karşılaştırmalar, hangi cihazın öne çıkacağı konusunda daha net bir fikir verecektir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Web Tarayıcınız Güncel Değilse, PayPal Kullanamayacaksınız

Facebook Suçla Savaşma Konusunda Polise Yardım Ediyor

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt