Son Konular

Benim isime nasil basvurulur?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Benim işime nasıl başvurulur?

Temizlik Benim İşim'in yarışmacı başvurusu için Fox Tv'nin internet sitesi üzerinde yer alan formu kullanmak gerekmektedir. Yarışma'ya katılım yaşı en az 18'dir. 18 yaş altı başvuranların başvurusu ancak velilerinin yazılı ve ıslak imzalı onayı ile değerlendirilmeye alınır.

Temizlik benim işim 2021 ne zaman başlıyor?

Temizlik benim işim 2021 ne zaman başlıyor?
Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un ve sponsorluğunu Vanish'in üstlendiği "Temizlik Benim İşim" yarışmasının ilk bölümü, 19 Ağustos Pazartesi saat 14.00'te FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kadir ezildi 5 kattan düştü mü?

Kadir ezildi 5 kattan düştü mü?
Temizlik Benim İşim yarışmasının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, 5. kattaki evin camlarını silerken düştü. Yürekleri ağza getiren Ezildi'nin camın alt tarafındaki çatının üstünü düştüğü öğrenen ekip derin bir nefes aldı. Düştüğü yerden kahkaha atarak kalkan Ezildi ise "Düşenin dostu olmaz" dedi.

Temizlik benim işim nerede çekiliyor?

Çekimleri 2020 Ege Denizi Depremi'nden önce tamamlanan, yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği "Temizlik Benim İşim"in İzmir bölümleri, bu hafta içi her gün FOX'ta.

Kadir Temizlik Benim işim kim?

Kadir Temizlik Benim işim kim?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır. Sosyal medyada paylaşmış olduğu videolarla popüler olan Kadir, popülerliği sonrası televizyon ekranlarında da yer almıştır.

Kadir Ezildinin programı saat kaçta başlıyor?

Kadir Ezildinin programı saat kaçta başlıyor?
Hafta İçi Her Gün 13.00 – Yeni Bölüm.

Fox Tv temizlik benim işim ne zaman?

Temizlik Benim İşim hafta içi her gün 14.00'te FOX'ta!

Kadir ezildi balkondan düştü mü?

Kadir ezildi balkondan düştü mü?
Dengesini kaybeden genç sunucu bir anda yere çakıldı. Set ekibinin yürekleri ağza gelirken Ezildi, kahkaha atarak yerinden kalktı. O anları gülerek anlatan Kadir Ezildi, "İyiyim iyiyim, altta çatı varmış. Beşinci kattayız ama ben yine çıktım.

Kadir ezildi en hamarat benim nerede çekiliyor?

Kadir ezildi en hamarat benim nerede çekiliyor?
En Hamarat Benim
Bölüm sayısı | 180
Yapım
Yapımcı | Dilek Dağcıoğlu, Ebru Erkal Kip
Mekân | İstanbul Gaziantep

Kadir ezildi bu hafta hangi sehirde?

"Temizlik Benim İşim" İzmir'de! Ekranların sevilen ismi Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu üstlendiği "Temizlik Benim İşim", bu hafta İzmir evlerine konuk oluyor. İzmirliler "En iyi temizliği ben yaparım" diyecek! "En iyi temizliği ben yaparım" diyen 5 titiz yarışmacı, temizlik ta…

En hamarat Kadir nereli?

En hamarat Kadir nereli?
19 Mart 1995 Konya doğumlu olan ve 24 yaşında olan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmıştır. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile beraber yaşamaktadır.

En hamarat benim sunucusu kimdir?

En hamarat benim sunucusu kimdir?
24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul'da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Kadirin programı hangi kanalda?

Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışması En Hamarat Benim başladı. Ekranların sevilen sunucusu Kadir Ezildi'nin sunacağı "En Hamarat Benim" hafta içi her gün FOX ekranlarında yer alıyor.

Fulya ile Umudun Olsun saat kaçta?

Fulya ile Umudun Olsun saat kaçta?
Hafta İçi Her Gün 16.30 – Canlı Fulya ile Umudun Olsun 215.

Merhaba! İş başvurusu ile ilgili bilgi almak için "Temizlik Benim İşim" adlı yarışmaya katılmak isteyenlerin Fox TV'nin internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yarışmaya katılım yaşı en az 18 olup, 18 yaş altı başvuruları sadece velilerinin yazılı ve ıslak imzalı onayı ile değerlendirilmektedir.

"Temizlik Benim İşim" 2021 sezonu 19 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te başlamıştır. Yapımcılığını Talya Prodüksiyon'un üstlendiği ve sponsorluğunu Vanish'in yaptığı bu yarışma, Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaktadır.

Kadir Ezildi, "Temizlik Benim İşim" yarışmasının sevilen sunucusudur. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan 24 yaşındaki Kadir, İstanbul'da annesi ve erkek kardeşiyle yaşamaktadır. Sosyal medyada da popüler olan Kadir, televizyon ekranlarında da yer almaktadır.

Bilgileriniz için teşekkür ederiz! Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

Sunucu Guvenligi onemi nedir?

Helezonlar ne zaman degisir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt