Editör
Efsanevi Üye
Benim hayatim Ahu kim?
Ahu Hatay: Harisoğlu Holding'in genç yöneticisi alımlı ve başarılı bir kadındır. Şirketin varisi Ufuk'a meftundur. Onun kadınlarla ilişkilerini bir hevesten ibaret görmektedir. Ufuk'un gözünde bir dost olsa da eninde sonunda kendisine varacağını düşünmektedir.
Azizde kimler oynuyor?
Oyuncu kadrosu ve karakterler
- Aziz Payidar (Murat Yıldırım) – Payidar ailesinin ilk oğlu.
- Dilruba (Damla Sönmez) – Tek isteği aşık olduğu Aziz ile birlikte olmak olan Paşazade torunu.
- Efnan (Simay Barlas) – Hayatının aşkıyla tanıştığını zanneden kadın.
- Galip Payidar (Ahmet Mümtaz Taylan) – Payidarların reisi.
Üç kuruş başrol kim?
Üç kuruş başrol kim?
Üç Kuruş
Tür | Aksiyon Dram Polisiye
Senarist | Murat Uyurkulak Damla Serim
Yönetmen | Sinan Öztürk
Başrol | Uraz Kaygılaroğlu Ekin Koç Diren Polatoğulları
Kadın artistler ne denir?
Kadın artistler ne denir?
Aktris kelimesinin anlamı; aktör olan kadın veya kız oyuncu olarak tanımlanır. Aktris Nedir TDK: Kadın oyuncu olarak ifade edilir.
Benim hayatım Pınar kim?
1995, Yalova doğumlu olan Hira Koyuncuoğlu, Kadir Has üniversitesi mezunudur. 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisiyle oyunculuğa adım attı. Hira Koyuncuoğlu 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.
Benim hayatım Handan kaç yaşında?
19 Temmuz 1978 İzmir/Ödemiş doğumlu olan oyuncu Esra Ronabar, Ankara Üniversitesi Kimya Bölümünü kazandı ve üniversitede okurken kursiyerlik sınavlarına girdi.
Aziz dizi neyi anlatıyor?
Aziz dizi neyi anlatıyor?
Aziz dizisi; 1930'lu yılları anlatıyor. Antakya'da zengin bir ailenin oğlu olan Aziz'in hikayesi ekrana gelecek. Fransız delegesi Mösyö Pierre'in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır.
Aziz dizisindeki adem kim?
Aziz dizisindeki adem kim?
ADEM PAYİDAR (GÜVEN MURAT AKPINAR)
Üç Kuruş filminde kimler oynayacak?
Testi çöz. Hangi Üç Kuruş karakteri olduğunu öğren!
Üç Kuruş dizisindeki komiser kimdir?
EKİN KOÇ (EFE) Organize Büro'nun asi, idealist ve gözü pek komiseri.