- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Benim Adım Melek kaç bölüm oynadı?
Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin başrolleri paylaştığı TRT1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek 66. bölüm ile ekran macerasını sonlandırıyor. Dizi son kez 19 Mayıs akşamı yayımlanıyor.
Benim Adım Melek dizisi nasıl bitti?
Benim Adım Melek final bölümü (66. bölüm) özeti: Alpay'ın ölümünden sonra Defne ve Kerem, ne hissedeceğini bilemez bir haldedir. Babalarına olan öfkeleri onun ölümü ile sönmüştür… Küçül Seyitali olan bitenden habersizdir. Alpay'ın cenazesini kaldırmak onca şey sonrasında yine Karadağlara düşecektir.
Benim Adım Melek Kanal 7 saat kaçta?
Melek'in zorluklarla dolu hayat mücadelesini anlatan Benim Adım Melek hafta içi her gün 07:45'te Kanal 7'de…
Benim Adım Melek 64 bölüm ne zaman?
Benim Adım Melek 64 bölüm ne zaman?
Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin yer aldığı dizinin yeni bölümleri her Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
Benim Adım Melek kaç sezon oynadı?
Benim Adım Melek kaç sezon oynadı?
2 sezondur TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan Benim Adım Melek dizi final yaparak ekranlara veda etti. TRT1'de iki sezondur ekranlara gelen Benim Adım Melek dizisi, dün akşam yayınlanan son bölümü ile final kararı aldı.
Benim Adım Melek dizisi kaç yılında çekildi?
Genel bakış
Sezon | Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihi
1 | 25 Eylül 2019
2 | 2 Eylül 2020
Nehir Erdoğan dizisi bitti mi?
Başrollerini Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Sana Söz dizisi 7. bölümüyle final yapacak.
Benim Adım Melek ne demek?
Benim Adım Melek, Üs Yapım imzalı, ilk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş, Celil Murat Sarı ve Günay Günaydın'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisi.
Benim Adım Melek ne zaman başlıyor 2021?
Benim Adım Melek ne zaman başlıyor 2021?
9 Aralık Perşembe günü saat 21.15'ten itibaren Benim Adım Melek dizisini haftanın her akşamı Kanal 7 ekranında izleyebilirsiniz.
Benim Adım Bir Melek dizisi nerede çekiliyor?
Benim Adım Bir Melek dizisi nerede çekiliyor?
BENİM ADIM MELEK NEREDE ÇEKİLİYOR? Yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldığı Benim Adım Melek dizisinin yurt dışı sahneleri Belgrad'ta çekildi. Dizinin kalan bölümleri Gaziantep'te çekiliyor.
Benim Adım Melek dizisi hangi konakta çekiliyor?
Dizide gördüğümüz görkemli konaklar Haleplizade ve Gazi Konağı.
Sana Söz dizisi neden final yapıyor?
Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan gibi isimlerin yer aldığı Sana Söz'ün final yapmasının ilk nedeni reytingler. Ancak bir başka nedeni daha var. Geçtiğimiz günlerde böbrek rahatsızlığı geçirerek hastaneye kaldırılan Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu dizi çekimleri nedeniyle bir süre ertlenmişti.
Sana Söz dizisine ne oldu?
7. BÖLÜMDE VEDA EDECEK O3 Medya'nın Star TV için çektiği 'Sana Söz' dizisi için final kararı alındı. Başrolü Erkan Petekkaya ile Nehir Erdoğan'ın paylaştığı dizinin 7. bölümde bitmesine karar verildi.