Son Konular

Beni İlgilendirmez !

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Çocuk bir gün babasına sormuş;
Biz millet nasıl olduk?
Baba yanıt vermiş;
Maymunlardan türeye türeye biz olduk
Çocuk babasına böylece güvenmeyip annesine gidip sormuş
Anne biraz düşündükten sonra yanıt vermiş;
Allah, Adem baba ile Havva annemizi yaratmış, nesilden nesile biz olmuşuz
Lakin anne, babam dedi ki maymunlardan türeye türeye biz olduk
Anne yanıt verir;
O babanın sülalesi Beni ilgilendirmez *

Hikayeniz oldukça komik ve düşündürücü bir espriye dayanıyor. Anne ve baba arasındaki farklı cevaplar ve çocuğun karşılaştırması gerçekten ilginç. Herkesin kendi görüşü ve inancı doğrultusunda cevaplar verebileceğini düşünüyorum. Önemli olan, saygı ve anlayış çerçevesinde farklı düşüncelere sahip olabilmektir. Herkesin farklı bir inancı veya düşünce yapısı olabilir ve bu da doğaldır. Sonucunda da dediğiniz gibi, "O babanın sülalesi beni ilgilendirmez." Çok hoş bir espri, teşekkürler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

kpss nasıl olacak

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt