Editör
Efsanevi Üye
Beni adınla çağır 2 çıkacak mı?
Call Me By Your Name 2, "Find Me" Adıyla Çıkacak Yönetmen Luca Guadagnino, Deadline'a verdiği demeçte yakın zamanda bir devam filminin gelemeyeceğini söyledi.
Beni adınla çağır filmi nerede çekildi?
Böylece film, Guadagnino'nun kurgulanan en hızlı yapımı oldu. Filmin çekimlerine ilk olarak Crema, Lombardy'de ve aynı zamanda Cremona'da başlandı.
Call Me By Your Name hangi zamanda geçiyor?
Call Me By Your Name hangi zamanda geçiyor?
1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir.
Dunkırk nerede çekildi?
Dunkırk nerede çekildi?
Ana çekimler, Mayıs 2016'da Fransa'nın Dunkirk kentinde başladı ve Los Angeles, Amerika Birleşik Devletleri'nde sona erdi ve burada da yapım sonrası aşamasına başladı.
Call Me by your name 2 film ne zaman çıkacak?
18 Ocak 2018 (Brezilya)Beni Adınla Çağır / Gösterime giriş tarihi
Call Me By Your Name kitap kaç sayfa?
Call Me By Your Name
Basım Dili | İngilizce
Cilt Durumu | Ciltli
Sayfa Sayısı | 256
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Andre Aciman
Timothée Chalamet hangi dizilerde oynadı?
Timothée Chalamet hangi dizilerde oynadı?
Homeland2011 – 2020Etalk's Ultimate Oscar Guide 2018şu tarihten beri: 2018Timothée Chalamet/TV şovları
Call Me by your name and I ll call you by Mine ne demek?
Call Me by your name and I ll call you by Mine ne demek?
Call me by your name and I will call you by mine. Sen bana adınla seslen ben de sana adımla sesleneyim.
Your Name kaç dakika?
1 saat 52 dakikaSenin Adın / Süre
Adınla çağır beni kaç sayfa?
Adınla Çağır Beni
Çevirmen: | Süha Sertabiboğlu
Yayın Tarihi: | 14.02.2020
ISBN: | 9789755704036
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 246
Call Me by your name ne anlatıyor?
Call Me by your name ne anlatıyor?
Lily Rose Depp timothee Chalamet ayrıldı mı?
Lily Rose Depp timothee Chalamet ayrıldı mı?
Lily-Rose Depp ile Timothee Chalamet Johnny Depp ile Vanessa Paradis'in kızı Lily Rose Depp ile Hollywood'un son dönemde çıkardığı en yetenekli erkek oyuncu olarak gösterilen Timothee Chalamet 2018'in ekim yılında başlayan ilişkilerini bitirme kararı verdi.
Timothee Chalamet Oscar kazandı mı?
Bağımsız Ruh En İyi Erkek Oyuncu ÖdülüEn İyi Çıkış Yapan Oyuncu Dalında Gotham Bağımsız Film ÖdülüNew York Film Eleştirmenleri Birliği En iyi Erkek Oyuncu ÖdülüLos Angeles Film Eleştirmenleri Birliği En iyi Erkek Oyuncu ÖdülüLucille Lortel Award for Outstanding Lead Actor in a PlayTimothée Chalamet/Aldığı ödüller