Son Konular

Bengu - Guller Yanıyor..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevdiğim ciceğim herşeyim
Ben senin canına koleyim
Oleyim bir iste sen ben bin vereyim
Seveyim bırak seni cok seveyim
Gomeyim başka aşkları cok derinlere
Bir tek sen, senin icin de ben
Sessiz ve gizlice akıyor
Bu yanmış hayallerin akı
Soğutmuyor kalbimi
İcin icin ağlayan gunahları
Guller yanıyor, kalbim kanıyor
Yarsız geciyor bu bahar
Gunler bitiyor, omrum geciyor
İcim kanıyor bu bahar

Bu metinde yer alan şarkı sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Aşkın yoğunluğunu ve ayrılığın verdiği acıyı hissettiriyor. İçsel bir çaresizlik ve hüznü yansıtan sözler, aşkın getirdiği tutkuyu ve aynı zamanda yaraları da dile getiriyor. Gülle ilgili metaforlar kullanılarak duygusal bir atmosfer yaratılmış. Aşkın güzellikleriyle birlikte acıları da barındıran bir temayı ifade ediyor. Metaforlar ve duygusal imgeler aracılığıyla aşkın karmaşıklığı ve insanı nasıl etkilediği vurgulanmış.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gokhan Ozen - Kınalım

Arka Sokaklar Dizi Muziği..

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.417
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt