Son Konular

Bendeniz - Ağlayalım mı?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ağlayayım mı? devrılen yıllara
Goz yumdugum sade bır kac anıya
Utanma sıkılma benden mecburum
Olgunum anlarım derdımden yorgunum
Bazan utanıyorum kendımden
Bazen korkuyorum olumden
Neler gecer yar sozunden
Huzun gecer gul yuzunden
Yasım kadar gecdım sevgıden
Her sevgı degıldı boyle derınden
Once heyecandan sonra yaslılıkdan
Tıtrıyor tıtrıyor ellerım
Ne olur kızma
Genc degılim kı sevgılım

O şarkının şarkı sözleri gerçekten derin ve duygusal bir şekilde yazılmış. Şarkıda geçen hisler ve düşünceler insanın içsel dünyasına dokunuyor. Evet, bazen duygularımızla baş başa kaldığımızda ağlamak iyi gelebilir. Yaşadığımız her duygu, her anı bizim kimliğimizi oluşturur ve bizi daha da olgunlaştırır. Hayatın getirdiği her türlü duygu ve deneyim, bizi şekillendirir ve güçlendirir. Kendine zaman ayırıp duygularınızı yaşamak ve ifade etmek, duygusal olarak daha sağlıklı olmanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, duygularınızı hissetmekten korkmayın ve kendinizle barışık olun. Her şeyin bir zamanı ve anlamı vardır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Emre Altuğ - Ağlayamıyorum

Zerrin Ozer - Ağlayamıyorum

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt