Editör
Efsanevi Üye
Ben solo oldu mu?
Ren; galaksiye yeni Sith'in Kara Lordu ve Galaktik İmparator olarak hükmetme isteğine rağmen, ebeveynlerinin sevgisi ve Rey ile olan bağı sayesinde yavaş yavaş aydınlık tarafa geri çekildi. Ben Solo kimliğini geri kazanmış bir şekilde, YSS 35 yılında Exegol Savaşı'nda kendini Jedi Rey için feda etti.
Star Wars da Rey kimin kızı?
Rey ile ilgili bir teoriye göre: Rey Luke Skywalker'ın kızı!
Rey aslında kim?
Rey aslında kim?
Yaşamı Rey, yıllarca çöpçü olarak yaşadıktan sonra İlk Düzen ile Direniş arasındaki savaşta Jedi haline gelen, güce duyarlı bir insan kadındı. İmparator'un torunu olarak soyundan habersiz olan Rey, Kuvvet'teki gücünü Sith'in Karanlık Lordundan miras almasına rağmen, en sonunda Jedi yolunu seçti.
KYLO Ren Sith mi?
Kylo Ren Sith Değil, Supreme Leader Snoke İçin Çalışıyor! The Knights Of Ren isimli bir gruba dahil olan Kylo Ren, Andy Serkis tarafından canlandırılacak CGI karakter Supreme Leader Snoke için çalışacak. Abrams, Adam Driver'ın karakteri Kylo Ren ile ilgili şu sözleri kullandı: "Kylo Ren Sith değil.
Darth Vader kimin oğlu?
Anakin Skywalker / Darth Vader: Eşi Kraliçe Padme Amidala, çocukları ise Luke ve Leia.
Rey babası kim?
Rey babası kim?
Bu erkek insan Rey'in babası ve Sith'in Kara Lordu Darth Sidious'un özdeş olmayan klonu ve "oğluydu". Jakku'yu terk edip kızlarının nerede olduğunu söylemeyi reddettikten sonra o ve Rey'in annesi, babasının emirleriyle Sith suikastçı Ochi tarafından öldürülmüştü.
Reyin babası kimdir?
Bağlılık(lar) Bu erkek insan Rey'in babası ve Sith'in Kara Lordu Darth Sidious'un özdeş olmayan klonu ve "oğluydu". Jakku'yu terk edip kızlarının nerede olduğunu söylemeyi reddettikten sonra o ve Rey'in annesi, babasının emirleriyle Sith suikastçı Ochi tarafından öldürülmüştü.
Star Wars 7 Snoke kimdir?
Snoke, Güç'ün karanlık tarafının ustası olan insansı bir uzaylıydı. Snoke, Güç'ün karanlık tarafının güçlü bir uygulayıcısı olsa da, Jedi Şövalyesi Luke Skywalker sayesinde Endor Savaşı sırasında Ölüm Yıldızı II'de Darth Sidious ve çırağı Darth Vader'ın ölümüyle soyu tükenen Sith'in bir üyesi değildi.
Why does Kylo Ren like Rey so much?
Why does Kylo Ren like Rey so much?
Kylo became very fond of Rey, as she was one of the few people to ever treat him with compassion and kindness after his fall to the dark side, to the point she even begins to refer to him as Ben, and he lets her do it despite not liking his birthname.
Is Rey in love with Ben Solo?
Ben and Rey kissing. Rey is the love of Ben Solo's life. Initially unknown to Ben, Rey forms a dyad in the Force with him, being them actually one in the Force but born as two physically separated individuals. Thus, despite not being related by blood, Rey is Ben's other half, making her his " soulmate " or "twin of the Force".
Why did Kylo Ren betray Rey in the Last Jedi?
Even after being rejected in Snoke's Throne Room, Kylo continued to pursue Rey determined to turn her to the dark side and have her beside him. When the Emperor offered him power and a fleet in exchange for Rey's life, Ren immediately betrays him planning to take the Throne of the Sith together with her.
How powerful is Rey compared to Yoda?
How powerful is Rey compared to Yoda?
If The Last Jedi is to be believed, Rey is far more powerful than Yoda at the height of his power. While Yoda struggles to lift a few pieces of heavy machinery, Rey is able to do so without exerting herself, with such easy that she surprises even herself. The first time she ever held a lightsaber, she was able to easily defeat Kylo Ren.