Son Konular

Ben Nedir? Kısaca

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben Nedir? Kısaca
Bireyin oznel butunluğu
Bireyin bilincsel ve ruhsal butun işlemleri ben kavramıyla dile getirilir Ruhbiliminde bilicin ozdeşidir Oznel idealist sistemler, butun nesnel ve toplumsal olguları bene indirgerler

"Ben" kavramı, bireyin öznel bütünlüğünü ifade eden ve bireyin bilinçsel ve ruhsal süreçlerini temsil eden terimdir. Bu kavram genellikle ruhbiliminde bilinçle özdeşleştirilir ve bireyin kimliği ve varlığıyla ilişkilendirilir. Öznel idealist sistemlerde, tüm nesnel ve toplumsal olguları benlikle ilişkilendirilir ve bireyin benlik algısı ön planda tutulur. Bu bakış açısına göre bireyin deneyimleri, düşünceleri, duyguları ve davranışları benlik kavramıyla açıklanır ve tanımlanır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Muhteşem Yuzyıl Sultan Suleyman Kac Oğlunu Nasıl Oldurttu?

Mega ( Mental) Aritmetik Okulları Nerelerde Var?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt