- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ben ne demek?
Ben Nedir? Ben (nevüs); deriye renk veren pigment hücrelerinin kümeleşerek bir araya gelmesi ile ortaya çıkan, kahve tonlarında, zararsız oluşumlardır. Cilt seviyesinde ya da daha yüksek oval nevüsler doğuştan veya sonradan oluşabilmektedir.
Ben neden çıkar?
Tanımı: Ben, halk arasında ciltte leke, nişan olarak da bilinir. Benler cilde renk veren hücrelerin cilt altında normalden farklı şekilde yerleşmesi ile oluşmaktadır. Ben oluşumuna neden olan en önemli faktör ailesel geçiştir.
Kaç yaşından sonra ben çıkar?
Kaç yaşından sonra ben çıkar?
Vücutta ben gelişiminin 30 yaşına kadar olabileceğini belirten Dermatoloji Uzmanı Onur Çapkan, özellikle 20 santimin üstü benlerin daha fazla kanser riski taşımasından dolayı yakından takip edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.
Vücuttaki benler tehlikeli midir?
Vücuttaki tüm benler tehlikeli değildir. Fakat tehlikeli olanları iyi bir gözlemcinin fark etme oranı yüksektir. Sürekli tahrişe uğrayan bölgelerdeki benlere özellikle dikkat etmek gerekir. Bu bölgeler kemer ve sütyen hizasına rast gelen, ayak tabanı ile avuç içinde ve cinsel bölgelerde bulunan benlerdir.
Ben nasıl yok edilir?
Bir parça pamuğun üzerine sarımsağı koyun ve benin üzerine yapıştırın. Pamuğu benin üzerinde bir gece bekletin. Günde birkaç kez olmak üzere 3 hafta boyunca sarımsak tedavisini uygulayın. Sürekli ve düzenli kullanım ile daha hızlı sonuç alınabilir.
What is the capital city of Benin?
What is the capital city of Benin?
Cotonou (French pronunciation: [kɔtɔnu]; Fon: Kútɔ̀nú), is the largest city and economic centre of Benin. Its official population count was 761,137 inhabitants in 2006; however, some estimates indicate its population to be as high as 1.2 million.
What is the average temperature in Benin?
Temperatures are relatively constant throughout the year, with the average high temperatures hovering around 30 °C (86 °F), and average low temperatures at around 25 °C (77 °F). French is the official language of Benin. Other languages spoken in Cotonou include Fon, Aja and Yoruba.
What was the original name of Benin Republic?
During the colonial period and at independence, the country was known as Dahomey. On 30 November 1975, it was renamed to Benin, after the body of water on which the country lies—the Bight of Benin.
What is the main source of income in Benin?
What is the main source of income in Benin?
Substantial employment and income arise from subsistence farming. The official language of Benin is French, with several indigenous languages such as Fon, Bariba, Yoruba and Dendi also being commonly spoken.