Son Konular

Ben Malala gercek mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ben Malala gerçek mi?

Nobel Barış Ödülü sahibi Malala Yusufzay, Taliban tarafından 5 yıl önce vurulması sonrası ilk kez ülkesi Pakistan'a geri döndü. Bugün 20 yaşında olan Malala, 2012 yılında kızların okula gitmesi için kampanya yürüttüğü gerekçesiyle bir tetikçi tarafından başından vuruldu.
Malala neden vuruldu?
Nobel Barış Ödülü'nün en genç sahibi, insan hakları aktivisti Malala Yousafzai evlendiğini duyurdu. 2012'de henüz 15 yaşındayken Pakistan'da kız çocuklarının eğitim hakları için protestolar düzenleyen Malala, Taliban tarafından vurulmuştu.
Malala Yusufzay nerede yaşıyor?
Mart 2013'te taburcu edilen Malala, ailesiyle Birmingham'a yerleşmiş ve tekrar okula başlamıştı. 2014'te 17 yaşında Nobel Barış Ödülü'nü kazanan en genç kişi olarak tarihe geçen Malala Yusufzay, kazandığı 8 milyon kronluk ödülü Pakistan'daki okullara bağışlayacağını açıklamıştı.

Malala neden Nobel aldı?

Kız çocuklarının eğitimini savunduğu için Taliban tarafından vurulup ölümden dönen Pakistanlı Malala Yusufzay, Hindistanlı çocuk hakları aktivisti Kailaş Satyarti ile birlikte Nobel Barış Ödülü'nü aldı.
Ben Malala ne anlatıyor?
2014 Nobel Barış Ödülü'nün sahibi Malala Yusufzay'ın otobiyografisi BEN, MALALA tek bir insanın sesinin bile dünyaya değişim yönünde ne kadar büyük bir ilham verebileceğini kanıtlıyor… Taliban kuvvetleri Pakistan'ın Svat Vadisi'ni kontrol altına aldığında, küçük bir kız hiç korkmadan düşüncelerini dile getirdi.
Pakistan Malala kimdir?
Malala Yusufzay (Urduca: ملالہ یوسفزئی; Peştuca: ملاله یوسفزۍ Peştuca telaffuz: [məˈlaːlə jusəf ˈzəj];d 12 Temmuz 1997) veya sıklıkla kullanılan adıyla Malala, kadınların eğitimi konusunda çalışmalarıyla tanınan Pakistanlı bir aktivisttir ve 2014 yılında Nobel Ödülünü kazanan en genç kişi olmuştur.

Malala Yousafzai ne yaptı?

Malala kaç yaşında?
24 yaşında (12 Temmuz 1997)Malala Yusufzay / Yaş
Malala Yusufzay nereli?
Mingora, PakistanMalala Yusufzay / Doğum yeri

Ben Malala kaç sayfa?

Ben, Malala Eğitim Hakkını Savunduğu İçin Taliban Tarafından Vurulan Kız
Malalai kimdir?
Malala Yusufzay kaç yaşında?

Malala Yousafzai kimdir hayatı?

12 temmuz 1997 yılında Pakistan'ın kuzeybatısındaki Mingora şehrinde doğdu. Babası Ziauddin Yousafzai, bir şair, eğitimci ve eğitim hakları savunucusudur. Başarılı öğrencilik yıllarına sahip, mükemmel bir öğrenciydi Malala. Katıldığı okulu kuran ve yöneten babası, Malala'yı eğitimi konusunda her zaman cesaretlendirdi.

Cual es el nombre actual de Canaan?

Sinuzit dogal yollarla nasil gecer?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt