Son Konular

Ben 10 1010 ne zaman cikacak?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ben 10 1010 ne zaman çıkacak?

Ben 10 kim yaptı?

Ben 10, Cartoon Network'te yayınlanmış ABD yapımı bir çizgi dizidir. Man of Action (Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, Steven T. Seagle) grubu tarafından oluşturulmuştur.
Benjamin Kirby Tennyson "Ben" Tennyson (Ses:Özgür Ünsal) Ben 10 olarak da bilinir) serinin baş kahramanıdır. 10 yaşında tipik bir çocuktur.
Omnitrix kim yaptı?
Tetrax, gemisindeki gelişmiş tıbbî malzemeleri kullanarak Omnitrix'in yaratıcısı, Azmuth'un DNA imzasını bulur ve izini bulmaya Incarcecon denilen hapishaneye giderler.
Ben 10 Kaç Seri?
4Ben 10/Sezon sayısı

Ben 10 Omniverse kac yasinda?

Genç Ben (11 yaş), Dört Kol olarak Malware ile dövüşmektedir. Malware Omnitrix'in gücünü emer ve acı içinde kıvrılan Dört Kol Omnitrix veritabanındaki bir hata sonucu eski haline döner.

Ben 10 saat kaçta çıkacak?

En sevilen çizgi filmlerin ve tüm çizgi film gurmelerinin adresi Cartoon Network, bu hafta sonu Ben 10'in yeni filmi Ben 10: 10.010'u sinema kuşağında çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. 20 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Cartoon Network Sinema Kulübü'nde televizyonda ilk kez yayınlanacak filmin tekrarı ise 21 …
Cartoon Network, sevilen karaktere dayanan Ben 10 vs. the Universe: The Movie adlı yeni filmini resmen duyurdu. Ben 10 serisinin yaratıcılarından Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle'ın imzasını taşıyacak olan film, bu sonbaharda gösterime girecek. Seagle'ın imzasını taşıyacak olan film, bu sonbaharda vizyona girecek.
Ben 10 gerçekte kimdir?
Ben 10 anime midir?
Aslan Kral'ın büyük oranda "Beyaz Aslan Kimba" isimli bir animeden esinlenerek yapıldığı ortaya çıkmıştır. Ben 10'i yaratan Men of Action, hem Aslan Kral'ın ortaya koyduğu teknikleri hem de animelerin didaktiklikten uzak anlatım yöntemini benimseyerek büyük bir başarı sağladı.

En iyi MP3 kac kbps?

Otizmin tek caresi nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt