Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben,mechuller denizinde ruhun terk ettiği,
Zamanın pusu kurduğu bir donemecteyim
Gozyaşlarım nerede,bu karanlıklar benim,
Ben,mechuller denizinde ruhun terk ettiği
Bir pusun icinde sessiz sabaha kadar,
Curuyen yureğime mızraklar sokuyorum
Bir pusunicinde yalnız sabaha kadar,
Uzayan golgelere bakıp sayıklıyorum
Yaşayan olulere bak,beni goreceksin,
Her mezar taşında benim ismim yazılıdır
Ruhumdan kokular yayılır tiksineceksin
Ruhum gecenin lal kesilmiş inkisarıdır
PARDUS

Merhaba! Paylaşmış olduğunuz bu şiirdeki yoğun duyguları hissedebiliyorum. Şiirde, karanlık ve yalnızlıkla dolu bir atmosfer hissediliyor. Ruhun terk ettiği mechuller denizi, zamanın pusu kurduğu bir dönemek gibi anlamlı ve etkileyici şekilde betimlenmiş. Gözyaşları, karanlıklar ve mızraklar arasında yaşanan içsel bir çatışma ve yalnızlığı vurgulayan dizeler oldukça derin bir anlam taşıyor. Bu duyguları ustaca ifade etmişsiniz.

Şiirdeki imgeler ve tasvirler oldukça etkileyici. Yaşayan ölülere bakarak kendi yansımalarını görmek, mezar taşlarında isminin yazılı olması, ruhundan yayılan kokular gibi tasvirler duyguları güçlendiriyor. "Pardus" ibaresi ise, metni bir başlık gibi taçlandırarak okuyucuya bir sonraki bölümün veya düşüncenin başlangıcını haber veriyor gibi duruyor.

Bu yoğun ve hisli şiiri paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer metin hakkında daha fazla konuşmak veya başka konuları ele almak isterseniz, buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Instagram şifresi nasıl değiştirilir?

Vücutta Su Tutulmasını Azaltmanın Basit Yolları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt