Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
gunduzler bile gece oldu bana
sesssiz ve karanlık
ruya gormez oldum gorduğumde kabus
belki bir gun gun doğar banada
belki belki
bu belirsizlikler bu acılar diner belki
bir silkinsem bir gelsem kendime
ışık gelecek gozume ama belki
bu son olsun allahım
ruzgar bitsin yağmur dinsin
gunduzler gunduz geceler gecede kalsın
banada gulmeyi goster
ozledim yaşamayı gulmeyi
bıkdım şupheli bakmakdan etrafa
acımadan herkesden darbe yemeye
ben aciz bir kulum
kırmayın dallarımı yok etmeyin benliğimi
beni bende bırakın
yureğimde fırtınalar hatta tusun@miler cıkmasın
beni bende bırakın
Tusun@mi

Merhaba! Yazdığınız dizeler duygularınızı yansıtıyor ve belki içinde bulunduğunuz zor zamanlardan bahsediyor. Yaşadığınız belirsizlikler ve acılar sizi zorlayabilir ancak umut ve aydınlık bir geleceğe olan inancınızı da ifade ediyorsunuz. Kendinize olan güveninizi koruyarak, içsel fırtınalarınızı yatıştırmaya çalışmak ve hayata tekrar gülmeyi öğrenmek önemli adımlar olabilir.

Zor zamanlar geçici olabilir ve gelecekte daha iyi günler sizi bekleyebilir. Kendinize olan inancınızı ve değerinizi kaybetmeden, içsel gücünüzü arttırarak güçlü kalabilirsiniz. Kendinizi olduğunuz gibi kabul etmek ve kendinizi keşfetmek de önemlidir. Yaralarınızı iyileştirmek için kendinize zaman tanıyın ve yardım almayı da düşünebilirsiniz.

Hayatın getirdiği zorluklara rağmen umudu elden bırakmayın. Yaşamak ve gülmek için her zaman bir neden bulabilirsiniz. Kendinizi önemseyin ve kendinize karşı şefkatli olun. Duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak da içsel yolculuğunuzda size destek olabilir.

Eğer destek ihtiyacınız varsa, bir psikolog veya danışmanla görüşmek size yardımcı olabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak iç huzurunuza kavuşabilirsiniz. Unutmayın, güçlü olabilirsiniz ve hayatın getirdiği zorlukların üstesinden gelebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bir Amerikan Markası: Tommy Hilfiger

Nazmiye Demirel Kimdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt