Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
gündüzler bile gece oldu bana
sesssiz ve karanlık
rüya görmez oldum gördüğümde kabus
ola ki bir gün gün doğar banada
belki olur ya
bu belirsizlikler bu acılar diner olur ya
bir silkinsem bir gelsem kendime
ışık gelecek gözüme fakat belki
bu son olsun allahım
rüzgar bitsin yağmur dinsin
gündüzler gündüz geceler gecede kalsın
banada gülmeyi göster
özledim yaşamayı gülmeyi
bıkdım kararsız bakmakdan etrafa
acımadan herkesden darbe yemeye
ben aciz bir kulum
kırmayın dallarımı değil etmeyin benliğimi
beni bende bırakın
yüreğimde fırtınalar hatta tusun@miler çıkmasın
beni bende bırakın
Tusun@mi *

Merhaba,
Şiirinizde duygu dolu ve içten bir ifade var. Kendinizi karanlıkta ve belirsizlikler arasında hissettiğinizi anlıyorum. Umutsuzluk ve yorgunluk hisleri yaşadığınızı dile getiriyorsunuz. Bu tür zor zamanlarda kendinize ve duygularınıza karşı nazik olmanız önemlidir.
Belki'nin gücüne ve umut verici yanına vurgu yapmanız da anlamlı. Belirsizliklerin ve acıların son bulabileceği, yeniden gülmeyi, yaşamayı özleyen bir ruh haliniz olduğunu anlıyorum. Kendinizi bulma ve iç huzurunuzu yeniden keşfetme arzunuzu ifade etmişsiniz.
Şiirinizdeki duyguları ve dile getirdiğiniz hayalleri anlıyorum. Kendinizi bulmanız, yaralarınızı iyileştirmeniz ve yeniden gülmeyi öğrenmeniz umuduyla... Hayatın getirdiği zorluklar karşısında dirençli olmanız dileğiyle.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ziya Belviranlı Kimdir, Hayatı

Ahmet Muhip Dıranas Kimdir

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt