Son Konular

Bedava tablet basvurusu nasil yapilir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Bedava tablet başvurusu nasıl yapılır?

Belediyeler tarafından sağlanan tablet başvurusu için öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerinin yazılması gerekiyor. İnternet üzerinden sağlanan başvuru formu tamamlandıktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleşiyor.

Devletin verdiği tablette ne kadar internet var?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, Twitter hesabından da tablet dağıtımına ilişkin açıklamada bulundu. Bugün yapılan 5'inci faz dağıtımla 359 bin 120 öğrencinin, aylık 25 GB internet paketi bulunan tabletlerine kavuştuğunu duyuran Selçuk, tabletten ders dinleyen iki öğrencinin fotoğrafını paylaştı.

Dağıtılan tabletlerde internet var mı?

Dağıtılan tabletlerde internet var mı?
Teslim edilen tabletlerin içinde, öğrencilerin canlı ders ve EBA platformundan faydalanmaları için ihtiyaç duyacakları aylık 25 GB'a kadar kotalı internet paketi de yer alacak. Elbette, dağıtımlar bununla sınır kalmıyor ve kalmayacak.

Okul tablet kimlere dağıtılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yaptığı açıklamada, "21 Aralık tarihine kadar 200 bin tablet daha dağıtılacak, 2021 Ocak ortasına kadar ilave 300 bin tablet daha dağıtılacak." dedi. MEB ücretsiz tabletler milli eğitim müdürlüklerince ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılıyor.

Hangi sınıflara tablet dağıtılacak?

Proje kapsamında tablet bilgisayarların dağıtıldığı ortaokul 1. sınıf öğrencilerinin "kitap, defter ve kalemden koptuğunu" belirleyen bakanlık yetkilileri, 5. sınıf öğrencilerine tablet dağıtmaktan vazgeçti. Tabletler sadece 9. sınıf öğrencilerine dağıtılacak.

Hala tablet dağıtılıyor mu?

Hala tablet dağıtılıyor mu?
Buna göre Türk Telekom tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) teslim edilen 10 bin tablet ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz dağıtılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Türk Telekom'dan teslim aldığı tabletleri okullar aracılığıyla sosyo-ekonomik imkânları yeterli olmayan öğrencilere dağıtılacak.

Tablet almak için başvuru nasıl yapılır?

TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Ücretsiz tabletler, ailenin gelir durumu, öğrencilerin başarısı ve ihtiyaç durumuna göre İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından verilecek. Öğrencilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek kalmıyor. İnternette dolaşan tablet başvuru formlarına ise itibar etmeyiniz.

Bedava tablet başvurusu yapmak için öğrenci adı soyadı, adresi bilgileri, veli bilgileri, okul sınıf bilgilerini içeren bir başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Bu başvuru formunu genellikle belediyeler ya da Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumlar internet üzerinden sağlamaktadır. Başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra ücretsiz tablet başvuru işlemi gerçekleştirilir.

Devlet tarafından verilen tabletlerde aylık 25 GB internet paketi bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre, öğrencilerin canlı ders ve EBA platformundan faydalanmaları için gereken kotalı internet paketi sağlanmaktadır.

Dağıtılan tabletlerde internet hizmeti bulunmaktadır. Öğrencilerin canlı derslere katılmak ve EBA platformundan yararlanmak için aylık 25 GB'a kadar kotalı internet hizmeti sunulmaktadır. Bu sayede öğrenciler eğitimlerini evlerinden online olarak sürdürebilmektedirler.

Okul tabletleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmaktadır. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamalarına göre 21 Aralık tarihine kadar 200 bin tablet daha dağıtılacak ve 2021 Ocak ortasına kadar da ilave 300 bin tablet dağıtılacaktır. Ücretsiz tabletler, Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmaktadır.

Tabletler sadece belirli sınıflara dağıtılmaktadır. Proje kapsamında ortaokul 1. sınıf öğrencilerine tablet dağıtımı devam ederken, 5. sınıf öğrencilerine tablet dağıtımından vazgeçilmiştir. Tabletler sadece 9. sınıf öğrencilerine verilmektedir.

Hala tablet dağıtımı devam etmektedir. Türk Telekom tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na teslim edilen 10 bin tablet, ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı, Türk Telekom'dan aldığı tabletleri sosyo-ekonomik imkânları yeterli olmayan öğrencilere okullar aracılığıyla ulaştırmaktadır.

Ücretsiz tablet almak için öğrencilerin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. Tabletlerin dağıtımı genellikle İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gelir durumu, öğrencilerin başarısı ve ihtiyaç durumuna göre belirlenir. İnternet üzerinde dolaşan tablet başvuru formlarına itibar edilmemelidir, resmi kurumlar tarafından sağlanan başvuru süreçleri kullanılmalıdır.

Surumden kazanilir mi?

Shaman King nasil?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.369
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt