Editör
Efsanevi Üye
Bebe kime denir?
Bebe kelimesi Türkçe'de "Bebek, küçük çocuk." anlamına gelir.
Bebe TDK ne demek?
Bebek kelimesi ne demektir? Meme veya kucak çocuğu. Plâstik, tahta, bez vb.den yapılan insan biçiminde oyuncak. Sevgi seslenişi olarak kullanılır.
Bebe argo mu?
Bebe argo mu?
(isim) bebek, bebe; kız, piliç (argo)
Bebeş ne demek?
Bebeş ne demek?
bebek, küçük çocuk.
Angara bebesi kime denir?
aslen kokenleri koy olup, koylerine geldiklerinde sehirde yasamak istediklerini ister sitemez belirten cocuklardir…
Bebek Türkçe bir kelime mi?
Türkçe sözcük, Ad halinde dandini bebek anlamına gelir. Bebek kelimesi tarihte bilinen ilk kez Türk Dil Kurumu, TDK (1940 – ~) eserinde yer almıştır. Bebek kelimesi Türkçe'de "Sevgi bildiren bir seslenme sözü." anlamına gelir. Bebek kelimesi Türkçe'de "Göz bebeği." anlamına gelir.
Neden Angara bebesi denir?
Neden Angara bebesi denir?
surekli biseyler isterler mizmizlanirlar hadi gidelim artik derler. genelde guzel guzel elbiseleri vardir koy cocuklariyla oynamayi severler ama annelerinden korktuklari icin ustlerini kirletmemeye calisirlar. angara bebesi misin ona buna saldiriyon da derler. angara'lı bebedir.
Angara bebesi kurgu mu?
Angara bebesi kurgu mu?
videolarını yeni keşfettiğim ve özellikle kekolara ses sanatcisiyim diyip reynmen'in şarkısını okuduğu bölümde kahkaha attıran bebedir. ancak mutluluğum uzun sürmedi, birkaç videosunu izledikten sonra tümünün kurgu olduğunu farkettim ve beni sonsuza dek kaybetti.
Angara bebesi ne kadar kazanıyor?
Kazandığımız para izlenme sayısına göre değişiyor bir ayda 5.000₺ aldığımız da oldu 15.000₺ aldığımız da oldu, ama buna karşılık yüksek miktarda vergi veriyoruz mesela 10.000₺ kazandıysan bunun minimum 3.000₺ sı vergi olarak geri ödüyoruz.
Ankaralılar neden la bebe der?
bebe çocuklar arasında kullanılır… (10 yaslarında falan…) sen çocukluk arkadşaınla 25 yaşına gelsende o samimiyeti korduğun için bebe devam eder… Televizyondaki ankarada çekilen dizilerde konuşulan ağızı her ankaralı konuşuyo sanmayın.her önüne gelene bebe,la dersen biri gelir üstünlük taslamak için olay çıkarır.
Ankarada sevgiliye ne denir?
Ankarada sevgiliye ne denir?
Ankara on Twitter: "Bir Ankaralı'nın sevgilisine hitap evreleri; 1.ay – Aşkım 2.ay – Bitanem 3.ay – Hayatım 4.ay – Balım 5.ay – Gardaşım" / Twitter.