Modoratör
Efsanevi Üye
Başkent Doğalgaz nereye şikayet edilir?
Başkent Doğalgaz Dağıtım A.ş.- 0850 222 6 429 Cagri Merkezi.
Su sayacı kilidi nasıl açılır?
Su Kilidi'ni açma
- Saat kadranınız veya bir uygulama görünür durumdayken ekranın altına dokunup basılı tutun. Denetim Merkezi'nin görünmesini bekleyin, ardından yukarı kaydırın. Denetim Merkezi'ni herhangi bir ekrandan açabilirsiniz.
- Su Kilidi düğmesine dokunun. Saat kadranınızın üst tarafında Su Kilidi simgesi görünür.
Doğal gaz şikayetleri nereye yapılır?
Doğal gaz şikayetleri nereye yapılır?
Şayet tüketici; faturalandırmanın tüketimlerin tespit edilmesi, tahakkuk ve faturalandırma esaslarına uygun olmadığı iddia ediyorsa ;elindeki faturaların aslını/fotokopisini ekleyerek ilgili doğalgaz dağıtım şirketini EPDK'ya şikayet edebilir.
Baskent doğalgaz ne kadar sürede kesilir?
Son ödeme tarihinden itibaren on beş gün içerisinde ödenmemesi halinde gaz kesme işlemi gerçekleşir.
Başkent doğalgaz usulsüz kullanım cezası ne kadar?
Kaçak doğal gaz kullanmanız durumunda %200, tekrar etmeniz halinde %300 ceza uygulanır. Usulsüz doğal gaz kullanmanız halinde ise sayaç açma kapama bedelinin 3 katı oranında ceza uygulanmaktadır.
Doğalgazı ne zaman keserler?
Doğalgazı ne zaman keserler?
Doğalgaz abonesi faturasını son ödeme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ödemezse en az 3 gün önceden haber verilmek koşuluyla hizmet veren firma tarafından doğal gazı kesilebilir.
Kapatılan su nasıl Açtırılır?
SU AÇMA İŞLEMİ TEKRAR NASIL YAPILIR? Dilekçe ile söktürülen veya kestirilen sayacın tekrar bağlanması istendiğinde başvuru yapılarak, su açma işlemi yapılır. Borcundan dolayı sayacı sökülen veya suyu kesilen abone, ödeme yapınca sayacı yeniden takılarak suyu açılır.
2022 doğalgaz açma kapama bedeli ne kadar?
2022 yılı için belirlenen Abone Bağlantı Bedeli: 200 m2'a kadar 1158 TL + %18 KDV = 1366,44 TL + Damga Vergisi, 200 m2'den sonraki her 100 m2 için 1007 TL + %18 KDV = 1188,26 TL + Damga Vergisi ilave olarak alınacaktır.