Son Konular

Başıma Gelen...

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
2 Sene oldu ben bu olayı yaşayalı
Gercekten yaşadımBen bu olayııVe bu olay beni cok etkiledii
Odada uyuyordumbirden cıtırtılar duydumOdama biri girdiğinde parkeler cıtırdar aklıma hemen birinin girdiğini geldiiKıvışlıyor konuşuyordummKarabasan ve ya kepise değildii
Duvara donuk uyuyordumHer kim geldiyseeGelip diz kapağıma cokturduYorganın coktuğunude hissediyordum ama korkumdan hic birşey yapamıyordumEn sonunda aklımaEşhedu Enla İlahe İllalahdmek geldii ama der demezz koşa koşa nasıl gitti
Daha sonra oaynı cumleyi soylemekten ağzım yoruldu bi daha gelmez dedim ama bırakır bırakmazz yeniden geldi bu sefer kararlıydım donup bakacaktımmDonup baktım ama 2 tane kırmızı gozden bişey yoktuBu seferde dirseğime cokturup gittii

Merhaba, yaşadığınız deneyim oldukça ürkütücü görünüyor. Bu tür durumlar gerçekten insanı oldukça etkileyebilir. Öncelikle belirtmek isterim ki, bu tarz olaylar genellikle rüyalarla ilişkilendirilir ve genellikle uykunuzda yaşanan halüsinasyonlar olarak açıklanır. Bununla birlikte, hissettikleriniz gerçek olsa bile, panik yapmadan mantıklı bir şekilde olayı değerlendirmek önemli olacaktır.

Elinizdeki durumu İslam inancı bağlamında ele alıp bir çözüm bulmaya çalıştığınızı görebiliyorum. Eşhedu Enla İlahe İllallah cümlesini tekrarlayarak kendinizi koruma altına almaya çalışmış olabilirsiniz. Bu tür durumlarda rahatlamak ve sakin olmak önemlidir. Kendinizi korumak için bu cümleyi tekrar etmeye devam edebilirsiniz.

Ancak, eğer bu tür deneyimler sık sık tekrar ediyorsa ve günlük hayatınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmandan yardım almanızda fayda var. Ruh sağlığı uzmanları, benzer durumlarla profesyonel bir şekilde başa çıkmanıza yardımcı olabilirler.

Sizde olan bu deneyimi paylaştığınız için teşekkür ederim. Eğer başka konular hakkında da yardıma ihtiyacınız varsa buradayım. Umarım yaşadığınız endişe verici deneyim daha fazla tekrar etmez ve sizi rahat bırakır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

unesco ne yılı ilan edildi

Sevgililer Gunu icin Cikolata

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt