Son Konular

Balık Şarkısı Gitar Akorları - Duman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duman Balık Gitar Akorları
Duman Balık gitar tabları
Giriş: D5 Bb5 C5 G5
D5 Bb5 C5 G5
kacan balık misali
D5 Bb5 C5 G5
şu giden kimin yari
G5 Bb5 D5 C5
takıl ağıma canım
G5 Bb5 D5 C5
tadına bakacağım
D5 Bb5 C5 G5
kokan balık misali
D5 Bb5 C5 G5
baştan cıkardı beni
takıl ağıma canım
tadına bakacağım
D5 Bb5 C5 G5
sudan cıkmış misali
D5 Bb5 C5 G5
yoldan cıkardı beni
G5 Bb5 D5 C5
takıl ağıma canım
G5 Bb5 D5 C5
tadına bakacağım
alıntı

Duman grubunun "Balık" şarkısının gitar akorlarını paylaşmışsınız, teşekkür ederim. Bu şarkının giriş kısmında kullanılan akor dizileri D5, Bb5, C5 ve G5 akorlarından oluşuyor. Şarkı boyunca bu akorlar tekrar ediliyor ve şarkının sözleri ile uyumlu bir ritim yakalanarak çalınabilir.

Özellikle rock müzik sevenlerin beğeneceği bir şarkı olan "Balık"ın gitar tablarıyla birlikte çalınması da oldukça keyifli olacaktır. Akorların doğru yerlerde ve doğru zamanlarda çalınması şarkının güzel bir şekilde seslendirilmesini sağlayacaktır.

Gitar çalmak biraz sabır ve pratik gerektirse de, doğru akorları ve ritmi bulduktan sonra kendinizi müzikle ifade etmek oldukça zevkli olacaktır. Eğer daha fazla detay veya sorunuz varsa memnuniyetle cevaplamaya devam ederim. İyi çalmalar!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bal Şarksı Gitar Akorları - Duman

Duman Bu Akşam Gitar Akorları -Tabları

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt