- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bai neyin kısaltması?
misal az evvel mesajlasirken birisine " sen soyle yap et bai" yazdim. "tamam abi bye bye" diyorlar, "gule gule" diyorlar "vay otis degajene geleyim miia?" diyorlar. ondan sonra luzumsuz bir izah basliyor. bai=abi diyorum. "vay oyle bir denklem mi var bai" diyorlar. olmuyor. yoruluyorum, duruluyorum.
What is her name türkçesi ne demek?
what is her name teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Adınız nedir?
Vatiz yor NEYM ne demek?
Vatiz yor NEYM ne demek?
what is your name teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Adınız nedir?
Bayi nedir ne anlama gelir?
Bayi kelimesi Türkçe'de "Belirli maddeleri satma izni olan kimse, dükkân veya kuruluş." anlamına gelir.
Bakı ne demek ne demek?
Bâki ne demek? Baki kelimesinin anlamı 'sürekli, kalıcı ve daimi' olarak geçmektedir. Günlük yaşam içerisinde de bu anlamlar üzerinden kullanılır. Herhangi bir durum ya da olay karşısında bu unsurun devamlı gerçekleşeceği anlamı taşımaktadır.
What is your name Türkçe anlamı ne demek?
What is your name Türkçe anlamı ne demek?
WHAT IS YOUR NAME NE DEMEK TÜRKÇE ÇEVİRİSİ Ne demek sorusuna cevap verecek olursak, bu soru Türkçe "Adın ne?" demektir. Motamot çevirisi "Senin adın ne?" şeklindedir, ancak "Adın ne" ifadesi de bu cümleyi karşılamaya yeterlidir.
His ve her arasındaki fark ne?
His ve her sözcükleri İngilizce dilinde zamir olarak biliniyor. His zamiri erkekler için kullanılırken, her zamiri ise kadınlar için kullanılıyor.
So what your name ne demek?
Ne demek sorusuna cevap verecek olursak, bu soru Türkçe "Adın ne?" demektir. Motamot çevirisi "Senin adın ne?" şeklindedir, ancak "Adın ne" ifadesi de bu cümleyi karşılamaya yeterlidir.
Where do you live ne anlama gelir?
Where do you live ne anlama gelir?
"Where do you live?" Türkçe çeviri Nerde oturuyorsun?
Bayi ne demek TDK?
Bayi kelimesi, belirli maddeleri satma izni olan kimse, kuruluş ya da dükkan demektir. Bayi kelimesinin TDK sözlüğüne göre yazım kılavuzunda doğru yazılışı "bayi" şeklindedir. Bazı kaynaklarda ve bazı mecralarda bu kelimenin "bayii" şeklinde yazılması ise yanlıştır.
Bayi ne iş yapar?
Bayi satış noktası demektir. Bir firmanın ürünlerini perakende olarak satmaya yetkili işletmelere bayi denir. Bayiler nihai tüketiciye doğrudan mal satarlar.
Bakı ne demek tıp?
Bakı ne demek tıp?
Genellikle çocuk, yaşlı ve hastalara bakma işiyle görevli kimse.
Bakı ne için kullanılır?
Bakı, bir bölgedeki dağların Güneş ışınlarını alış yönü veya Güneş'e bakış kısmı olarak açıklanabilmektedir. Bakı enlem etkisi dolayısıyla matematik konum sonucunda oluşur. Ayrıca özel konumun sonucu olduğu da söylenebilmektedir.
What is your name cevabı ne olur?
WHAT IS YOUR NAME NASIL CEVAP VERİLİR? Türkçe'de "Adın ne?" sorusuna "Adım …" şeklinde cevap verdiğimiz gibi, İngilizce'de de bu soruya "My name is …" şeklinde cevap vermeliyiz.
Ingilizcede what is your name nasıl yazılıyor?
Ingilizcede what is your name nasıl yazılıyor?
'Ve senin adın ne, Savaşçı? ' My name is Shaun, what is your name? Benim adım Shun, Senin adın ne?