- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Bahçeşehir Koleji sahibi kim?
Enver Yücel'in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2021–2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye'nin 65 ilinde 143 kampüsüyle eğitim veriyor. Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye'ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor.
Bahçeşehir Koleji Erken Kayıt Ne Zaman?
ERKEN KAYIT DÖNEMİ: 01.05.2021 – 25.06.2021 Erken kayıt dönemini uygulamasına dahil edilen Lisansüstü Programların, peşin ve taksitli ödeme seçeneklerine göre belirlenmiş ücretlerini, burslar – ücretler sayfasından kontrol edebilirsiniz.
Bahçeşehir okullarında kaç öğrenci var?
– 20 bini aşkın öğretmen, 170 bin öğrenci ile Avrupa'nın en büyük eğitim kurumu olduk.
Bahçeşehir Koleji aylık kaç TL?
Bahçeşehir Koleji'nde anaokulu ücretleri 6 bin ila 30 bin TL , İlkokul fiyatları 17 bin ila 47 bin TL, Ortaokul 17 bin ila 47 bin 500 TL, lise ise 19 bin ila 63 bin TL arasında değişmektedir. Fiyatlar eğitim alınan il, ilçe ve eğitim standartlarına göre farklılık gösterebilir.
Enver Yücel eşi kimdir?
Semra YücelEnver Yücel / Eşi (e. 1981)
Fırat Atlıhan kimdir?
Fırat Atlıhan; Narlıdere Uğur Okulları ve Güzelbahçe Uğur Okulları olmak üzere İzmir'de 2, Bahçeşehir Koleji ve Uğur Dershaneleri olmak üzere Van'da 2, Bahçeşehir Koleji Fen-Teknoloji, Fen & Anadolu Lisesi olmak üzere Manisa'da da 2 okulun kurucusu.
Bahçeşehir Koleji Fiyatları 2022 Bahçeşehir Koleji'nde anaokulu ücretleri 6 bin ila 30 bin TL , İlkokul fiyatları 17 bin ila 47 bin TL, Ortaokul 17 bin ila 47 bin 500 TL, lise ise 19 bin ila 63 bin TL arasında değişmektedir. Fiyatlar eğitim alınan il, ilçe ve eğitim standartlarına göre farklılık gösterebilir.
Bahçeşehir Fen lisesi kaç TL?
Bahçeşehir ne kadar?
2021-2022 eğitim ve öğretim yılı KDV dahil şu şekildedir; Tıp Fakültesi için 136.500,00 TL; Diş Hekimliği Fakültesi için 125.000,00 TL; Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ve Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Programları için 84.500,00 TL; Hukuk Fakültesi için 88.500,00 TL; İletişim Fakültesi ve Uygulamalı Bilimler Y.O …
Özel okullar yemek parası vermek zorunlu mu?
Özel okullar, tavan zam ücreti uygulamasını delmek için yönetmeliğe aykırı olmasına rağmen yemeği zorunlu tutuyor.
Enver Yücel evli mi?
Enver Yücel kaçıncı zengin?
Capital Dergisi, Türkiye'nin en fazla bağış yapan, en gönlü zengin 50 iş insanını belirledi. "Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" listesinde 300 bin kadar yardım talebi alan BAU Global Başkanı Enver Yücel dördüncü sırada yer aldı.