Modoratör
Efsanevi Üye
Bahar Candan ı döven kim?
Sosyal medya fenomeni Bahar Candan'ı, Uludağ tatilinde erkek arkadaşı darp etti. Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Uludağ'a tatile geldiği erkek arkadaşı Murat D. tarafından darp edildi. Candan'ın yüzüne cep telefonuyla vuran Murat D., gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı …
İşte Benim Stilim Bahar Candan nerede?
Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir.
Bahar Candan yuzune ne oldu?
Bahar Candan yuzune ne oldu?
Yüzüne on dikiş atılan Bahar Candan'a destek yağdıKatıldığı moda programlarıyla ünlenen Bahar Candan, geçtiğimiz hafta Uludağ'da Murat D. isimli arkadaşının saldırısına uğradı ve yüzüne on dikiş atıldı. Saldırının ardından gözaltına alınan Murat D., adli kontrol uygulamasıyla serbest bırakıldı.
Bahar Candan ne hale geldi?
Bahar Candan ne hale geldi?
İşte Benim Stilim programı ile adını duyuran ve daha sonra ablası Nihal Candan ile güzellik merkezi açan Bahar Candan, arkadaşları Uludağ'da gittiği bir partide saldırıya uğradı. Yüzü tanınmaz hale gelen Bahar Candan hemen ablası Nihal Candan'ı aradı ve apar topar İstanbul'a getirilerek yüzüne 10 dikiş atıldı.
Bahar candan arkadaşı kim?
Sosyal medya fenomeni arkadaşını buldu. Sosyal medya fenomeni, arkadaşlık başvurularını call-center arkadaşının incelediğini söyledi ve Survivor ve MasterChef ile adını duyuran Yasin Obuz ile anlaştıklarını açıkladı. Bahar Candan Yasin Obuz'u 5 bin TL maaş ile işe aldığını söyledi.
Bahar Candan hamile mi?
Bahar Candan son olarak sosyal medya hesabından yaptığı gebelik testini paylaşarak bakire olmasına rağmen hamile olduğunu söyledi. Yaptırdığı gebelik testini paylaşan Bahar Candan bakire olduğu halde testin pozitif çıktığını söyleyerek herkesi şaşırttı.
Bahar Candan babası hangi üniversitede?
Bahar Candan babası hangi üniversitede?
Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Bahar Candan'ın babası ise akademisyen. Baba Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi'nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı. Karamanlı olan Hakan Candan, aynı zamanda yerel gazetede köşe yazıyor.
Işte benim stilim bahar nerede okuyor?
Işte benim stilim bahar nerede okuyor?
İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan , 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Bahar Candan aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı, Nihal Candan'ın ise kız kardeşidir. Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor.
Bahar Candan neden yaralandı?
İddialara göre; "Seni ve tipini beğenmiyorum" diyen bir adam tarafından sözlü taciz edilen Bahar Candan, tacizin ardından fiziksel şiddet gördü. Kendisine tekme tokat saldıran adam tarafından yüzünden yaralanan ve kan revan içinde kaldığı öne sürülen Candan, hemen hastaneye kaldırıldı.
Bahar Candan anne babası kim?
Hakan CandanNihal Candan/Babalar
Bahar Candan hasta mı?
Bahar Candan hasta mı?
Geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafta zayıflığı gözden kaçmayan Bahar Candan'ın hasta olduğu iddia edilmişti. Paylaştığı bu pozlarla anoreksiya hasta olduğu iddia edilen Bahar Candan, Kanal D 2. Sayfa programında photoshop kullandığını ve bir hastalığını olmadığını söyledi. Candan, "Anoreksiya değilim.
Bahar Candan kız mı erkek mi?
Bahar Candan kız mı erkek mi?
BAHAR CANDAN KİMDİR? Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan'ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.