Son Konular

Baha ya ne oldu?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Baha ya ne oldu?

5 yaşındaki baterist Baha, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı Özel bir televizyon kanalındaki yetenek yarışmasındaki bateri şovuyla ünlenen 5 yaşındaki Baha Bayırlı, katıldığı yoğun festival programının ardından döndüğü Bodrum'da hastaneye kaldırıldı. This is a modal window.

Baha nerede oturuyor?

Baha
Doğum | 17 Eylül 1969 Bünyan, Kayseri, Türkiye
Başladığı yer | Türk
Tarzlar | Pop
Meslekler | Şarkıcı

Baha sanatçı kimdir?

Baha sanatçı kimdir?
17 Eylül 1969, Bünyan / Kayseri doğumlu. Asıl Adı Bahattin Gündoğdu'dur. Henüz bir yaşındayken ailesi Ankara'ya göç etti. Tüm çocukluğu ve okul hayatı Ankara'da geçti. Lise öğrenimini Başkent Lisesinde, yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Fakültesi'nde viyola ana dalında 1991 yılında tamamladı.

Vahdet Baha kimdir?

Vahdet Baha kimdir?
Başkent Lisesi mezunudur. Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Fakültesi'nden anadal viyola eğitimi alarak 1991 yılında mezun olmuştur. Kurmuş olduğu grup KDV ile ilk pop konserini gerçekleştirmiştir. Daha sonra müzik öğretmenliği yapmış ve özel dersler vermiştir.

Güzin ile Baha öldü mü?

İkili, boşanıp farklı yollara gitse de 2000'lerde Eski Dostlar ekibiyle yeniden bir araya gelip sahneye çıkmaya başladı. Güzin şimdilerde İstanbul'da Baha ise Bodrum'da yaşıyor.

Baha neresi?

El Baha Bölgesi (Arapça: الباحة), Suudi Arabistan'ın 13 yönetim bölgesinden birisidir.

Baha gerçek adı nedir?

Baha gerçek adı nedir?
Bahattin GündoğduBaha / Tam adı

Baha kaç doğumlu?

Baha kaç doğumlu?
17 Eylül 1969 (52 yıl yaşında)Baha / Doğum tarihi

Güzin ile Baha kaç yaşında?

*Çift bugün 70 yaşında. Güzin ve Baha olarak müzik yolculukları ve dostlukları devam ediyor.

Baha Boduroğlu kim?

03-02-1947 İstanbul Laleli'de doğdu. Subay olan babasının mesleği gereği ilköğretimini, Bingöl, Erzurum Dumlu İstanbul Kocaragıppaşa, Kocaeli Sümer İlkokulları, İzmit Ortaokulu, Gedikpaşa Ortaokulu Pertevniyal Lisesi, Kültür Koleji, İstanbul İstiklal Lisesi gibi çeşitli okullarda tamamladı.

Baha hangi ülke?

Baha hangi ülke?
El Baha Bölgesi (Arapça: الباحة), Suudi Arabistan'ın 13 yönetim bölgesinden birisidir. El-Baḥa ülkenin güneyinde, Mekke'ye komşu bir bölgededir. Yüzölçümü 15.000 km²'dir. Nüfusu 459.200 (1999).

Baha adını taşıyan farklı kişilerin ve yerlerin bilgileri verilmiş. Öncelikle belirtmek gerekir ki, ana konu başlığı altında yer alan haber, 5 yaşındaki baterist Baha'nın Bodrum'da hastaneye kaldırıldığı bilgisini içermektedir. Yetenek yarışmasındaki bateri gösterisiyle tanınan bu genç yetenek, yoğun bir festival programının ardından sağlık sorunları yaşamış görünmektedir. Sağlık durumuyla ilgili daha fazla ayrıntı verilmemiştir.

Daha sonra, Baha ismiyle tanınan bir sanatçının biyografisi paylaşılmış. Bahattin Gündoğdu olan gerçek adıyla 17 Eylül 1969'da Bünyan, Kayseri doğumlu olan Baha, Ankara'da büyümüş ve eğitim almıştır. Lise eğitimini Başkent Lisesi'nde tamamlamış ve Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Fakültesi'nde viyola ana dalında eğitim görmüştür.

Ayrıca, Vahdet Baha adında başka bir kişinin de müzik eğitimi aldığı ve grup kurduğu bilgisi verilmiştir. Başkent Lisesi mezunu olan Vahdet Baha'nın Gazi Üniversitesi Müzik Eğitimi Fakültesi'nde viyola eğitimi aldığı belirtilmiş.

Güzin ile Baha'dan da bahsedilmiş. İkilinin boşanıp farklı yollara gitmesine rağmen, 2000'lerde Eski Dostlar ekibiyle yeniden bir araya gelip sahne almaya başladığı ifade edilmiş. Güzin'in şu anda İstanbul'da, Baha'nın ise Bodrum'da yaşadığı belirtilmiş.

Diğer başlık altında El Baha Bölgesi'nin (Suudi Arabistan'ın bir yönetim bölgesi) tanımı verilmiş.

Baha adının gerçek adının Bahattin Gündoğdu olduğu, 17 Eylül 1969 doğumlu olduğu ve 52 yaşında olduğu bilgileri verilmiş.

Güzin ile Baha'nın şu anda 70 yaşında oldukları, müzik kariyerlerine ve dostluklarına devam ettikleri belirtilmiş.

Son olarak, Baha adıyla tanıdığımız bir kişiden daha bahsedilmiş. Bu kez konu Baha Boduroğlu adlı bir kişiye yönelik bilgilendirme yapılmış. İstanbul'da doğduğu ve çeşitli okullarda eğitim aldığı ifade edilmiş.

En son başlıkta ise El Baha Bölgesi'nin Suudi Arabistan'ın bir yönetim bölgesi olduğu ve Mekke'ye komşu bir bölge olduğu bilgisi paylaşılmış.

Bu başlıklar altında, Baha ismine sahip farklı insanlar ve yerler hakkında bilgi verilmiş. Eğer spesifik olarak bir konu hakkında detaylı bilgi almak isterseniz lütfen daha fazla detay paylaşın.

Geleneksel ticaret ne demek?

Vakum dokum nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt