Son Konular

Baha - Bana Don

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gozler yalan soylemez
Aşk yağmuru hic dinmez
Zorlasan da hep kacsan da
Ağlasan da kahrolsan da
Bitmez aşk oyunu bitmez
Bir omur gecti sonunda
Yalan aşkların yolunda
Hic aşkım olmadı
Gonlum huzur bulmadı
Yalnızım hala yalnızım senden sonra
BANA DON BANA DON BANA DON
BENİ TERK ETME
BENİ BUL BENİ SEV BENİ GOR
BENDEN VAZGECME

Merhaba! Şarkı sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Aşkın sonsuz bir süreç olduğunu ve bazen zorluklarla dolu olduğunu anlatan bu sözler duygusal bir içeriğe sahip. Aynı zamanda bir kişinin yalnızlığı ve sevginin önemini vurguluyor. Unutmayın ki her zaman içsel huzuru bulabileceğiniz bir yer var ve sevgi her zaman hayatımızda farklı şekillerde var olabilir. Duygularınızı paylaştığınız için teşekkür ederim, eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa buradayım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Celik - Yuce Ataturk

Baha - Aramam Seni

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt