Editör
Efsanevi Üye
Bağımsız yapım ne demek?
Parasal yönden başka birine bağlı olmayan, kendi başına çalışabilen yapımcı.
Sinema anlayışı nedir?
Sinema kendine özgü bir anlatım aracıdır. Görüntüler ve sesler onun dilinin unsurları durumundadır. Görüntünün ve sesin temel anlatım öğesi ise kendine özgü bir anlatım tekniği olan senaryo hâlindeki kurgudur. Sinemada ses, efektlerin ve müziğin de etkisiyle filmde gerçeklik duygusunu uyandıran bir unsurdur.
Hit Game nedir?
Hit Game nedir?
Bağımsız video oyunu veya indie oyunu, "üçlü A" oyunlarının aksine, genellikle büyük bir yayımcının maddi desteği olmadan bireyler veya daha küçük geliştirme ekipleri tarafından oluşturulan video oyunlarıdır.
Bağımsız oyuncu nedir?
Bağımsız oyuncu, menajer alırken, oyuncu kiralarken, menajer ve oyuncu sözleşmelerini yenilerken ve oyuncuların yorgunluktan kurtulmaları için kullanılır.
Bağımsız dizi ne demek?
bütçesini yönetmenin yada çalışanların oluşturduğu,özveri gerekteren, alışılmışın dışında,genelde büyük gişe yapması beklenilmeyen yapımlardır.mesela hollywood sineması bu yapımlara örnek teşkil etmez.türkiyede zeki demirkubuza bağimsız sinemacıdır demek yanliş olmaz…
Sinemanın özü nedir?
Sinemanın özü nedir?
Sinemanın kendine has ifade biçimini yine mecranın özü şekillendirmektedir. Bu farklı mecralar veya disiplinler için faklı medyumlar olabilir. Bu anlamda sinemanın özü Deleuze'den harekete ve zamana dayalı bloklar, görüntülerdir.
İndie oyun ne demek?
Smash hit ücretli mi?
Smash Hit ücretsiz olarak oynanabilir ve reklamlar ücretsizdir. İsteğe bağlı premium yükseltme, yeni oyun modları, birden fazla cihazda bulut tasarrufu, ayrıntılı istatistikler ve kontrol noktalarından devam edebilme olanağı sağlayan bir kerelik uygulama içi satın alma ile kullanılabilir.
Bağımsız oyuncu ne demek?
Bağımsız oyuncu ne demek?
Inside no 9 konusu ne?
KONU. Inside No. 9, birbirinden bağımsız bölüm ve karakterlerden oluşan bir İngiliz komedi dizisidir. Her bölümde farklı bir konu işlemesine rağmen bütün olaylar 9 numaralı bir evin ya da apartman dairesinin içerisinde geçmektedir. Dizinin adı da zaten buradan gelmektedir.