Son Konular

Babutsa Yanayım Yanayım Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Babutsa Yanayım Yanayım
Bir anlasan bir dinlesen
Seni deli gibi sevdiğimi bir bilsen
Bir sevdalı bir değilsen
Bana ne cileler cektirdin bir gorsen
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım
O kırmızı dudağından bir opucuk alayım
Sarayım sarayım kollarımda sarayım
Sen iste yeterki senin kulun kolen olayım
Ahhh yaktın sen beni ahh yıktın sen beni
Bir ağlasan bir de gulsen
Senin icin dunyayı yakarım bir bilsen
Bir tovbeli bir değilsen
Bana ne cileler cektirdin bi bilsen
Yanayım yanayım ateşlerde yanayım
O kırmızı dudağından bir opucuk alayım
Sarayım sarayım kollarımda sarayım
Sen iste yeterki senin kulun kolen olayım

"Babutsa Yanayım Yanayım" şarkısının sözleri duygusal bir aşk hikayesini anlatıyor. Şarkıda sevgilinin duygularını anlaması ve ona hissettiklerini gerçekten takdir etmesi dile getiriliyor. Aşkın ateşinde yanmanın ve sevdiği kişinin hatırına dünyayı yakabilecek kadar büyük bir aşkı anlatıyor.

Şarkıda sevdiğinin kırmızı dudağından öpücük almanın verdiği heyecan, kollarında sarmanın verdiği huzur ve sevgili olmanın getirdiği bağlılık vurgulanıyor. Ayrıca şarkıda sevilen kişi tarafından incitilmek, ağlatılmak ve yıkılmak gibi duygular da dile getiriliyor.

Genel olarak, şarkıda derin duygular ve tutkulu aşk teması ön planda. Bu parçanın sözleriyle aşkın çeşitli yönleri ve duyguları anlatılarak dinleyicilere dokunmak amaçlanmış gibi görünüyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Es Es Dizisi Uras ve İrem'in Şarkısı -Bir Hic Olsam şarkı sozu

Belirtisiz Nesne - Tolga Duman

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt