Modoratör
Efsanevi Üye
Az önce konuştum hangi kanalda?
'Az Önce Konuştum' hangi kanalda? Haber Global ekranlarında seyirciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programı 15 Mart Salı akşamından itibaren TV100'de izleyici ile buluşacak. Heyecanla beklenen programın konuk listesi ise yayınlandı.
Erzurum Spor Tuzla Spor maçı hangi kanalda?
BB Erzurumspor – Tuzlaspor maçı 19 Nisan Salı günü saat 16.00'da TRT Avaz'da canlı yayınlanacak.
Candaş Tolga Işık'ın programı ne zaman?
Bu akşam 20.30'da @tv100 'de CANLI!
Kafa TV kimin?
Kafa TV kimin?
Candaş Tolga Işık – Vikipedi.
Global TV neden Programı?
Global TV neden Programı?
Programı Senem Toluay Ilgaz ile "Neden?", Haber Global'de cumartesi saat 20.30'da ekrana geliyor. Gündemdeki her sıcak gelişmenin ardından akıllara gelen "Neden?" sorusu bu masada cevabını buluyor.
Tuzla maçını hangi kanal veriyor?
TUZLASPOR – EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Tuzlaspor – Eyüpspor maçı 8 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da TRT Spor ve BeiN Conenct'te canlı yayınlanacak.
Erzurum Spor maçı hangi kanalda?
Erzurumspor – Keçiörengücü maçı 14 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da BeIN Sports Connect'te canlı yayınlanacak.
Candaş Tolga Işık hangi radyoda?
Candaş Tolga Işık şu anda Kafa Radyo'da Güçlü Mete ile Kripto Odası programında gündemi yorumluyor ve TV100'de "Az Önce Konuştum" adlı programı sunuyor.
Candaş Tolga Kimdir?
Candaş Tolga Kimdir?
Candaş Tolga Işık (d. 3 Mayıs 1978, İstanbul), Türk gazeteci, köşe yazarı ve sunucu. Işık, 3 Mayıs 1978'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi biyoloji bölümünden mezun oldu. Yurt dışında genetik mühendisliği eğitimi gördü.
Haber Global neden Programı Sunucusu?
Haber Global neden Programı Sunucusu?
Neden? Programı Senem Toluay Ilgaz ile "Neden?", Haber Global'de cumartesi saat 20.30'da ekrana geliyor. Gündemdeki her sıcak gelişmenin ardından akıllara gelen "Neden?" sorusu bu masada cevabını buluyor.
Global TV sahibi kim?
Haber Global, Global Media Grubuna ait haber kanalı. Yayın hayatına 24 Eylül 2018'de başlamıştır. Global Media A.Ş. Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yayıncılık A.Ş.
Tuzla Ankaragücü hangi kanalda?
Ankaragücü – Tuzlaspor maçı 8 Ocak Cumartesi günü saat 19:00'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak.
Istanbul Tuzla maçı hangi kanalda?
Tuzlaspor – İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig maçı, 06-03-2022 Pazar günü TRT Spor, Bein Sports Max 1, kanal(lar)ından yayınlanacak.
Adanaspor Erzurum maçı hangi kanalda?
Adanaspor Erzurum maçı hangi kanalda?
Adanaspor – BB Erzurumspor 21 Şubat Pazartesi günü saat 17:00'de başlayacak ve TRT Spor'da canlı yayınlanacak.