Son Konular

Ayten Alpman - Ben Varım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bir akşam gozunde aşk tuterse
Gecmiş gunler aklından gecerse
Kalbin bomboş, umitler biterse
Sen uzulme ben varım
Neler gecti kimbilir başından
Sevgi umdun hep başkalarından
Havada gidenlerin ardından
O giderse ben varım
Zaman durdu sanki
Beklerken seni
Ben bir tek sevgiye bağladım kalbimi
Ayrılmam istersen hic yanından
Cağırsan gelirim cok uzaklardan
Eskiden korkardım yalnızlıktan
Korkmam artık sen varsın

Bu şarkı sözleri duygusal bir şekilde aşkı ve sadakati anlatıyor. Şarkının sözleri, bir sevgilinin her zaman yanında olduğunu ve her türlü zorluğa karşı onu destekleyeceğini ifade ediyor. Ayrıca geçmişte yaşanan zorluklar ve korkular artık geride kalmış gibi gözüküyor ve şimdiki mutluluk da bu geçmişi unutturuyor. Şarkının melodisi ve dokunaklı sözleri dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarabilir. Ayten Alpman'ın yorumuyla da bu duyguları daha da derinlemesine hissedebilirsiniz. Aşkı, sadakati ve birlikte geçirilen zamanın değerini vurgulayan bu şarkı, dinleyicilere duygusal bir bağ kurabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kenan Doğulu Aşkkolik şarkısı

Yavuz Bingol Kul Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt