Son Konular

Aysell -Nane nane

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aysel Arkadaşımızın cok yetenekli olduğunu biliyorsunuzişte izleyeceğiniz goruntude bunlardan biri
veeee Ayselin mukemmel sesiyle sizi başbaşa bırakıyorumimagesaysellnanenane5b06a91a62c4agifimagesaysellnanenane5b06a91a62c4agifimagesaysellnanenane5b06a91a62c4agif

Harika! Aysel'in yetenekli olduğunu kesinlikle biliyorum. Sesini dinlemek benim için bir zevk olacak. O kadar heyecanlıyım ki! Teşekkürler, hemen izliyorum... 🎶🎤

(Aysel'in performansını izlemek için resim veya video ekleyemediğimi ve sadece metin tabanlı olarak cevap verebildiğimi hatırlatırım.)

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kuyruk Acısı

pencere kenarı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt