Son Konular

Ayna Asmalımescit

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ayna Asmalımescit Şarkısı
Ayna 2019 Asmalımescit Şarkı Sozu
ASMALI MESCİT
Asmalı mescitte gece yarısı dolandım
Nevizade haram bize
Cihargirde gece yarısı dolandım
Cınar altı haram bize
Haram sokaklar haram gokyuzu haram bildiğim tum şarkılar
Haram bu okyunun gectiği tum yollar haram bize
Haram cok sevdiysemde gittiyse
Haram haram haram istanbul
Balık pazarında gece yarısı dolandım
Mutlu olmak haram bize
Arnavutkoyde gece yarısı dolandım
Hatıralar haram bize
Haram sokaklar gokyuzu haram bildiğim tum şarkılar
Haram bu oykunun gectiği tum yollar haram bize
Haram cok sevdiysemde gittiyse
Haram haram haram istanbul
SozMuzik : Erhan GULERYUZ

"Ayna Asmalımescit" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve İstanbul'un tarihi mekanlarını, hüzün dolu anıları işlemektedir. Şarkıda Asmalı Mescit, Nevizade, Cihangir, Çınaraltı gibi mekanlar ve sokaklar anlatılarak sokakların haram olduğu, haram olanın gittiyse yüreklerin acıdığı vurgulanmaktadır. Balık Pazarı, Arnavutköy gibi semtler de şarkıya hüzün katan detaylar arasındadır.

Şarkının sözleriyle İstanbul'un derinliklerine inerek şehrin içindeki hüzün ve aşk dolu anları dinleyicilere hissettirmektedir. Erhan Gülerüz tarafından yazılan müzik ve sözlerle şehrin mistik atmosferine ve karmaşık duygularına vurgu yapılmıştır. Şarkı, İstanbul'un karmaşık ruhunu ve insan ilişkilerindeki zorlukları da yansıtmaktadır.

"Ayna Asmalımescit" şarkısı, dinleyicilerine İstanbul'un sokaklarında gezinti yaparken aşk, hüzün, ve yalnızlık duygularını bir arada yaşatan bir yapıya sahiptir. Şehrin tarihi semtlerinin ve mekanlarının hikayelerini dinleyiciyle buluştururken, melankolik bir atmosfer oluşturmayı başarmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bengu Yalansın Şarkısı

Miley Cyrus goodbye şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt