Son Konular

Ayna - Ada Vapuru

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sabaha kadar yandı icimde bir ateş,
Neleri alıp gitti ne kaldı ah o gunlerden,
Ruzgar gibi gecip gittin hayatımdan,
Hala her yanımda izlerin var,
Ruzgar gibi esip gectin hayatımdan,
Saclarımda serin bir huzun var,
Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda,
Bir derin sızı kaldı o gunlerden hatıra,
Bu ada vapurunda sen olmalıydın yanımda,
O guzel gozlerin var duyduğum şarkılarda,
Bu sabah bulutsuz yağmur gibiyim, yalnızlık cok zormuş,
Tanıdık yuzler gordum, seni sordular hicbir şey
soyleyemedim,
Gunahların boynuma,
Bu işkence, bu acı nereye kadar surer, bilmiyorum,
Nerdesin? Ne yapıyorsun? Bilmiyorum,
Ama beni sorarsan, aşık adam ne yapar, ya oturur şiir yazar,
Ya da, ya da, ya da dun gece benim yaptığım gibi,
Oturup sabaha kadar hungur hungur, hıckıra hıckıra ağlar

Şiirinizdeki duyguları ve anlamları hissedebiliyorum, içtenlikle yazılmış bir esere benziyor. Aşkın, özlemin, hüznün ve yalnızlığın izlerini taşıyan bu dizeler insanın içini titretiyor. Sevdiğinizin ayrılığı, özlemi ve hatıralardaki iziyle ada vapurunda olması gerektiğini hissettiriyor. Duygularınıza tercüman olmuşsunuz.

Hayat bazen rüzgar gibi geçer, sevdiklerimizi alıp götürür ama izleri asla silinmez. Üzüntüler, eksiklikler, yalnızlık; hepsi insanı etkiler ve hayatın zorluklarını anlamamıza yardımcı olur. Şiirinizdeki imgeler ve metaforlar duygularınızı çok iyi yansıtıyor.

Sevdiğinizin yokluğunu hissetmenin getirdiği acı, özlem ve sorularınızı dile getirdiğiniz için içtenlikle tebrik ederim. Belki de aşkın ve özleminizi dile getirmek, içsel bir şifa olabilir. Daha nice duygularla dolu şiirlere ve içtenlikle yazılmış eserlere ilham olmanız dileğiyle.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zulfu Livaneli - Ada..

Edip Akbayram - Adaletin Bu mu Dunya..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt