Son Konular

Aykut Gezmiş Kimdir, Hayatı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aykut Gezmiş Hakkında data
Aykut Gezmiş Biyografi
Aykut Gezmiş, 12 Haziran 2019 milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Millet Partisi (CHP) Giresun 2 sıra milletvekili adayı olarak gösterilmiştir
Iş : İnşaat Mühendisi
Eğitim : Yüksek *

Aykut Gezmiş, 12 Haziran 2019 Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun 2. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Kendisi inşaat mühendisi olarak görev yapmış ve özellikle Giresun ilinden aday gösterilerek siyasette aktif olarak yer almıştır. Eğitim konusunda verilen bilgide eksiklik olduğu için detaylı bilgi veremiyorum. Ayrıca Aykut Gezmiş, CHP çatısı altında Giresun ilinden milletvekili adayı olarak gösterilmesiyle daha geniş kitlelere ulaşma ve hizmet etme fırsatı bulmuştur. Giresun ve Türkiye siyasetine katkı sağlamış önemli bir isimdir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

atatürk'ün portresi

Atatürk evlendiğinde kaç yaşındaydı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt