Son Konular

Ayda ezan sesi duyuldu mu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Ayda ezan sesi duyuldu mu?

Armstrong Ay'daki yürüyüşü sırasında yaşadıklarını şu sözlerle dile getirerek şaşkınlık yarattı: Ay'da olduğum sırada derinlerden anlayamadığım bir ses duydum. Önce kulaklarımın uğuldadığını sandım ancak sonra bu sesi fark edip titremiştim. Duyduğum ses tam bu ses, ezan sesiydi.

Astronotlar nasıl namaz kılar?

Buna göre namaz vakti için Mekke'de okunan ezan saatlerini takip edecek olan astronot, uzaydan görmesi durumunda Mekke, diğer durumlarda ise Dünya yönünde namaz kılacağı ifade edildi.
Uzayda cinsellik olur mu?
Amerikalı ve Rus astronotlar dünya dışında cinsel ilişkinin nasıl olacağını incelemek için uzayda 10 farklı pozisyon denemiş. Amerikalı ve Rus uzay uzmanlarının dünya dışında cinsel ilişkinin nasıl olacağını incelemek için 1996 yılında iki astronota uzayda seks deneyimi yaşattığı ortaya çıktı.
Astronotlar uzayda nasıl oruç tutar?
ORUÇ TUTABİLİR 10 Ekim'de uzay seyahatine başlayacak olan Malezyalı astronot Şeyh Muzaffer Şükür, sahur ve iftarını aracın uzaya fırlatıldığı yere, yani Baykonur Üssü'ndeki zaman dilimine göre ayarlayabilir. Orucunu açarken helal gıda bulunamıyorsa esnek olunabilir.

Uzaya çıkan ilk insanın külleri nelerdir?

Yuri Gagarin 12 Nisan 1961'de Vostok uzay aracıyla uzaya çıkarak Dünya yörüngesinde turunu tamamladı. Böylece uzaya çıkan ilk insan olmayı başarmış oldu ve bu başarısıyla birlikte uzay çağını başlattı….Yuri Gagarin.

Astronotlar uzayda nasıl abdest alır?

cevap: teyemmüm veya suyla alınabilirmiş.
Marsta nasıl namaz kılınır?
dunyada kabe'nin bulundugu koordinatlarin, mars yüzeyindeki karşılığına bir benzeri insa edilir. namaz kilmak isteyen buradaki mars kabesi'ne dönerek namazini kilar. sadece mars degil, küresel yapiya sahip her gök cisminde bu yöntem uygulanabilir. dünya'nin her saat (evet, her saat.
Uzaya çıkan ilk insanın külleri nerededir?
Yuri Gagarin'in ölümü sonrası vücudu yakıldı ve külleri Moskova'daki Kızıl Meydan'da Kremlin Duvarı Mezarlığına gömüldü.

Volkanik daglar hangi levha hareketi ile olusur?

Ipek Yolu icin kimler mucadele etmistir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt