S
SoruCevap
Ayça Ayşin Turan Kimdir Boyu Kilosu? Ayça Ayşin Turan, Türk oyuncu ve manken olarak tanınmaktadır. 1992 doğumlu olan Turan'ın boyu 1.73 metre, kilosu ise 57'dir. İstanbul doğumlu olan oyuncu, Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. 2013 yılında "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Turan, daha sonra pek çok başarılı projede yer almıştır. 2018 yılında "Meryem" dizisindeki performansıyla büyük beğeni toplayan Ayça Ayşin Turan, son olarak "Bir Deli Rüzgar" dizisinde başrol oynamıştır. Genç yaşına rağmen birçok ödüle layık görülen Turan, kariyerine hızla devam etmektedir.
İçindekiler
Ayça Ayşin Turan, Türk oyuncudur. 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisiyle adım atmıştır. Ardından Medcezir, Kardeşim Benim, Meryem gibi dizilerde ve filmlerde rol almıştır. En çok tanındığı ve sevildiği rol ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteridir.
Ayça Ayşin Turan'ın boyu 1.71 metredir.
Ayça Ayşin Turan'ın kilosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genel olarak fit bir vücut yapısına sahip olduğu bilinmektedir.
Ayça Ayşin Turan, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı önemli dizileri arasında Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Meryem, Muhteşem Yüzyıl Kösem yer almaktadır.
Ayça Ayşin Turan, sinema kariyeri boyunca birkaç filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları arasında Kardeşim Benim ve Yol Arkadaşım yer almaktadır.
Ayça Ayşin Turan, başrol olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan karakterini canlandırmıştır.
Ayça Ayşin Turan, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Sura karakterini, Medcezir dizisinde Funda karakterini, Meryem dizisinde Meryem karakterini, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Ayşe Sultan karakterini canlandırmıştır.
Ayça Ayşin Turan, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile, Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ile, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Berk Cankat ile başrolde oynamıştır.
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Berk Cankat ile evlenme sahnesi yaşamıştır. Ancak gerçek hayatta evli değillerdir.
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteriyle tanınmıştır. Bu rolüyle büyük beğeni toplamıştır.
Ayça Ayşin Turan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.
Ayça Ayşin Turan, 1992 yılında doğmuştur.
Ayça Ayşin Turan, İstanbul'da doğmuştur.
Ayça Ayşin Turan, Yay burcudur.
Ayça Ayşin Turan, oyunculuk kariyerine 2014 yılında adım atmış ve o tarihten itibaren ünlenmeye başlamıştır.
Ayça Ayşin Turan, ilk kez 2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde oyunculuk yapmıştır.
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteriyle büyük bir ün kazanmıştır.
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan karakteriyle ilk kez başrol oynamıştır.
Ayça Ayşin Turan, şu ana kadar herhangi bir oyunculuk ödülü kazanmamıştır.
Ayça Ayşin Turan 1992 doğumludur.
Kendisi 8 Ekim burcudur.
Oyuncunun kilosu 55'tir.
Ayça Ayşin Turan, "Şampiyon" filminde Aslı karakterini oynamıştır.
"Kardeş Çocukları" dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştır.
İçindekiler
Ayça Ayşin Turan Kimdir?
Ayça Ayşin Turan, Türk oyuncudur. 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisiyle adım atmıştır. Ardından Medcezir, Kardeşim Benim, Meryem gibi dizilerde ve filmlerde rol almıştır. En çok tanındığı ve sevildiği rol ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteridir.
Ayça Ayşin Turan'ın Boyu Kaç?
Ayça Ayşin Turan'ın boyu 1.71 metredir.
Ayça Ayşin Turan'ın Kilosu Kaç?
Ayça Ayşin Turan'ın kilosu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak genel olarak fit bir vücut yapısına sahip olduğu bilinmektedir.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizilerde Rol Aldı?
Ayça Ayşin Turan, kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol almıştır. Bazı önemli dizileri arasında Kurt Seyit ve Şura, Medcezir, Meryem, Muhteşem Yüzyıl Kösem yer almaktadır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Filmlerde Oynadı?
Ayça Ayşin Turan, sinema kariyeri boyunca birkaç filmde rol almıştır. Bunlardan bazıları arasında Kardeşim Benim ve Yol Arkadaşım yer almaktadır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizilerde Başrol Oynadı?
Ayça Ayşin Turan, başrol olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan karakterini canlandırmıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Ne Karakteri Oynadı?
Ayça Ayşin Turan, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Sura karakterini, Medcezir dizisinde Funda karakterini, Meryem dizisinde Meryem karakterini, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Ayşe Sultan karakterini canlandırmıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Kiminle Başrolde Oynadı?
Ayça Ayşin Turan, Kurt Seyit ve Şura dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile, Medcezir dizisinde Çağatay Ulusoy ile, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde ise Berk Cankat ile başrolde oynamıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Kiminle Evlendi?
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Berk Cankat ile evlenme sahnesi yaşamıştır. Ancak gerçek hayatta evli değillerdir.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Ayşe Sultan Olarak Tanındı?
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteriyle tanınmıştır. Bu rolüyle büyük beğeni toplamıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?
Ayça Ayşin Turan, Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur.
Ayça Ayşin Turan Hangi Yılda Doğdu?
Ayça Ayşin Turan, 1992 yılında doğmuştur.
Ayça Ayşin Turan Nerede Doğdu?
Ayça Ayşin Turan, İstanbul'da doğmuştur.
Ayça Ayşin Turan Hangi Burçtur?
Ayça Ayşin Turan, Yay burcudur.
Ayça Ayşin Turan Ne Zaman Ünlü Oldu?
Ayça Ayşin Turan, oyunculuk kariyerine 2014 yılında adım atmış ve o tarihten itibaren ünlenmeye başlamıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide İlk Kez Oyunculuk Yaptı?
Ayça Ayşin Turan, ilk kez 2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde oyunculuk yapmıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Ünlenmiştir?
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde canlandırdığı Ayşe Sultan karakteriyle büyük bir ün kazanmıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide İlk Kez Başrol Oynamıştır?
Ayça Ayşin Turan, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Ayşe Sultan karakteriyle ilk kez başrol oynamıştır.
Ayça Ayşin Turan Hangi Dizide Ödül Kazandı?
Ayça Ayşin Turan, şu ana kadar herhangi bir oyunculuk ödülü kazanmamıştır.
Ayça Ayşin Turan Kimdir Boyu Kilosu?
| Ayça Ayşin Turan, Türk oyuncudur. |
| İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği mezunudur. |
| Oyunculuk kariyerine 2011 yılında başlamıştır. |
| Ayça Ayşin Turan, "Kuruluş Osman" dizisinde Bala Hatun karakterini canlandırmaktadır. |
| Oyuncunun boyu 1.72 metredir. |
Ayça Ayşin Turan 1992 doğumludur.
Kendisi 8 Ekim burcudur.
Oyuncunun kilosu 55'tir.
Ayça Ayşin Turan, "Şampiyon" filminde Aslı karakterini oynamıştır.
"Kardeş Çocukları" dizisinde Bahar karakterini canlandırmıştır.