Son Konular

Avuclarımda Hala Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Avuclarımda Hala Şarkı Sozleri
Avuclarımda hala sıcaklığın
Sıcaklığın
Sıcaklığın var, inan
Unuttum dese dilim; yalan
Yalan
Yalan
Billahi yalan,
Vallahi yalan
Hasretindir icimde
Hep alev
Hep alev
Hep alev alev yanan
Unuttum dese dilim; yalan
Yalan
Yalan
Vallahi yalan,
Billahi yalan

Bu şarkı sözleri oldukça duygusal bir içeriğe sahip. Sözlerde, avuclarında hala sıcaklığını hissettiğin birinin hasreti ve alev gibi yangın gibi yanan hissi anlatılıyor. Dilin unuttum dese de aslında yalan olduğunu ve içindeki hasretin, alevin hiç bitmediğini vurguluyor. Şarkının genelinde yalanlarla dolu bir duygusal çıkmazı, aşkın acımasız gerçekliğini ve özlemin ateşini derinden hissedebiliyoruz. Bu tür şarkılar genellikle insanın duygularını derinlemesine hissetmesine olanak tanıyarak, sözler aracılığıyla başka bir dünyaya götürebilir ve hislere tercümanlık yapabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Onuncu Yıl Marşı Sozleri

Nilufer Malt dueti Ara sıra bazı bazı

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt