- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Avrupa Dayanışma Programı Nasıl Başvuru Yapılır?
Kimler, Nasıl Başvurabilir?
- Başvuru için European Youth Portal sitesine kayıt olunmasının ardından,
- Başvuru yapmadan önce Türkiye'den "Kalite Sertifikası"na sahip bir gönderen kuruluş bulmak başvuranlar için önem arz etmektedir.
- İlgilenilen proje için özgeçmiş ve motivasyon mektubu gönderilmesi gerekmektedir.
Erasmus proje başvurusu nasıl yapılır?
Erasmus+ Programı çerçevesinde tüm başvurular pdf formatındaki web formlar üzerinden elektronik olarak yapılmaktadır. Formlar çevrimiçi doldurulur, istenen belgeler eklenir ve Submit (Gönder) tuşuna basılarak işlemler tamamlanır. Posta, kargo, faks veya e-posta ile gönderilen başvuru formları kabul edilmemektedir.
Avrupa Gönüllü Hizmeti Başvuru nasıl yapılır?
AGH İÇİN ATMANIZ GEREKEN ADIMLAR! 1- http://europa.eu/youth/evs_database sitesine girip yanına da İngilizce bilen bir arkadaşını alıp projeleri inceleyebilirsin. Üstteki arama motorunda "country" bölümüne gönüllü hizmet yapmak istediğin ülkeyi seçmelisin (örneğin France). Sonra yine "Submit Query" butonuna basmalısın.
Erasmus Projesi nedir nasıl yapılır?
Yükseköğretim kurumunda kayıtlı öğrencinin yurtdışındaki bir işletmede veya organizasyonda mesleki eğitim alma ve/veya çalışma deneyimi kazanma sürecidir. Erasmus staj hareketliliği ile öğrenci, bir Avrupa ülkesinde, öğrencisi olduğu mesleki eğitim alanında uygulamalı iş deneyimi elde eder.
Erasmus projesinde neler yapılabilir?
Erasmus+ öğretmenler ve diğer eğitim personeline öğretim faaliyetlerine katılım, işbaşı gözlem, yurtdışında yapılandırılmış kurslara ve eğitim faaliyetlerine katılım imkanları sunar. Erasmus+ ile okulların stratejik ortaklık projelerine katılmaları da mümkündür.
Erasmus Ne Zaman Yapılır 2021-2022?
Erasmus 2021-2022 Bahar Dönemi Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvuruları, 4-19 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru linki ve deteylar, ilgili tarihlerde Erasmus web sayfamızda aktif olacaktır.