Modoratör
Efsanevi Üye
AUZEF geçme notu 40 mi?
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencilerinin bir dersten geçebilmeleri için yarıyıl/yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en az 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 almaları gerekiyor.
AUZEF en az kaç yılda biter?
AUZEF en az kaç yılda biter?
MADDE 18 – (1) Kayıt yaptırdıkları yarıyıldan başlamak üzere öğrenciler; ön lisans için dört, lisans için yedi yıl süreyle öğrencilik haklarından yararlanabilir.
AUZEF sınav görevi nasıl alınır?
müracaat ederek sisteme kayıt yapmaları ve https://sinav.istanbul.edu.tr/sgs/ web adresinden sisteme giriş yaparak görev tercih talebinde bulunmaları gerekmektedir.
4 yillik acik öğretim var mi?
4 yillik acik öğretim var mi?
Her yıl öğrenci adaylarının en çok tercih ettiği fakültelerin başında gelen AÖF bölümleri yine yoğun ilgi görüyor. Birçok üniversitede 4 yıllık AÖF bölümleri bulunuyor. TYT'de 150 ve üzeri puan alan adaylar, TYT puanı ile öğrenci alan yükseköğretim programlarını tercih edebilecekler.
Açık öğretim sınavlarında görev almak için ne yapmalıyım?
Kimlik numaranız ve Cep Şifreniz ile sisteme giriş yapınız, Görevli İşlemleri Sistemi üzerinden sınavlara, AÖF Merkezinin yapmış olduğu ilgili tarihlerdeki sınavlara tıklayarak SINAV -> BAŞVURU YAP -> SINAVA GİRİŞ işlemlerinden geçerek sınavlarda görev almaya hak kazanmış olmaktasınız.
AUZEF sınav görevi ücreti ne kadar?
AUZEF sınav görevi ücreti ne kadar?
2022 yılı Açıköğretim Fakültesi sınav ücreti AÖF sınavlarında bina sınav sorumlusu olarak görev yapanlara 280-TL, bina sınav sorumlusu yardımcısı olarak görev yapanlara 230-TL, salon başkanı olarak görev yapanlara 200-TL ve gözetmen olarak görev yapanlara 170 -TL ödenmektedir.
Üniversitede 1 yarıyıl ne demek?
Genel olarak eylül ayında başlamak suretiyle aralık ayına kadar süren bu dönem, bazı üniversitelerde ocak ve hatta şubat ayına kadar uzayabiliyor. Bu sebepten dolayı yarıyıl tatilleri ocak ya da şubat dönemleri içerisinde gerçekleştirilir.
Yarıyıl kelimesi sözlükte ne anlama gelir?
Yarıyıl kelimesi sözlükte ne anlama gelir?
Bir öğretim yılının ayrıldığı iki dönemden her biri, dönem, sömestir.
AUZEF bütünleme en az kaç puan?
Açık öğretim programlarında bir öğrencinin bağıl değerlendirmeye katılabilmesi için bitirme/bütünleme sınavında en az 40 puan alması gerekir.
AUZEF finalden en az kaç almalıyım 2021?
AUZEF finalden en az kaç almalıyım 2021?
Öğrencilerin, bir dersten geçebilmeleri için yarıyıl/yılsonu sınavından 100 tam puan üzerinden en az 40, uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 almaları gerekir.